Annonce
AC Horsens

AC-anfører advarer: Personlige planer og tanker er forbudt

AC Horsens' anfører Hallur Hansson er en af de spillere, der formentlig forlader klubben i tilfælde af nedrykning, men den slags spekulationer må venter til efter sæsonens sidste kamp. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Hallur Hansson mener, at al snak om fremtiden må vente til sæsonen er afsluttet. Fokus skal være på at jagte point.

Horsens:  AC Horsens befinder sig trods spillemæssig fremgang stadig i akut nedrykningsfare. Den slags udløser altid store spekulationer i forhold til fremtiden. Hvilke spillere bliver i tilfælde af en nedrykning? Hvem vil væk? Hvem kan sælges?

Spørgsmålene hober sig op både blandt AC Horsens' tilhængere og internt i spillertruppen.

Anfører Hallur Hansson er selv en af de spillere, der som færøsk landsholdsspiller og med solid superligaerfaring vil være nærliggende at vurdere til ikke at fortsætte i AC Horsens i tilfælde af en nedrykning. Hans kontrakt løber frem til udgangen af 2021.

Annonce

- Det har jeg slet ingen kommentarer til. Et eller andet sted fylder det selvfølgelig noget hos flere i truppen, hvad der sker efter denne sæson alene af den grund, at flere spillere har kontraktudløb, men det vil være et meget dårligt signal at sende for os alle at begynde at tale om sig selv, siger Hallur Hansson.

- Hvis vi først begynder at snakke om den slags, vil det være det samme som at sige, at vores skæbne er afgjort, og at de resterende kampe er ligegyldige, siger AC Horsens' anfører.

- Vi har otte kampe tilbage, som skal spilles i løbet af en lille halvanden måned. I den periode skal vi bruge alle kræfter på kampene, og så må vi vente med at kigge på fremtiden derefter, siger Hallur Hansson.

Krav om sejr over Lyngby

Han har i stedet fokus på, hvordan AC Horsens kan følge op på sejren over Sønderjyske med en ny af slagsen i hjemmekampen mod Lyngby.

AC Horsens har i de seneste kampe fået lavet en del mål, men til gengæld er antallet af mål scoret mod AC Horsens også gået i vejret.

- Det mest ærgerlige ved det er, at vi ikke er blevet splittet ad ved modstandernes mål. Det har mere været vores fejl, der er blevet straffet. Det skal vi undgå mod et Lyngby-hold, der kan være svært at dæmme op for. Hvis de får for meget plads, bliver de flyvende, siger Hallur Hansson.

AC Horsens skal besejre Lyngby for at holde liv i det spinkle håb om redning, og set udefra er gabet på 12 point op til redning voldsomt for AC Horsens at indhente i blot otte kampe.

- Det kan vi ikke bruge til så meget. Det vil være dumt bare at give op, når vi nu har chancen for at spille om det stadigvæk. Jeg tror, alle fodboldspillere altid vil vinde, når de spiller, også selv om et hold er rykket ud, siger Hallur Hansson.


Hvis vi først begynder at snakke om den slags, vil det være det samme som at sige, at vores skæbne er afgjort.

Hallur Hansson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Efterkommere var helt vildt stolte: Modstandsfolk æres med vejnavne i helt ny bydel

Horsens

Kvik borger afslørede narkohandel

Horsens For abonnenter

Intens stemning ved retten: Dømte for dødsvold ført væk i håndjern under tilråb fra vennerne

Annonce