Annonce
Horsens HK

836 tilskuere fik fin underholdning af Danmarks bedste

Melissa Petrén skød sig i VM-form med otte mål mod Odenses landsholdsstjerner. Foto: Michael Just.
HH gik med på legen og skabte underholdende kamp med 59 mål i Forum Horsens, men træneren var ikke tilfreds.

Horsens: 836 tilskuere fik fin underholdning, da Danmarks bedste kvindelige håndboldhold gæstede Horsens.

59 mål på 60 minutter siger alt om, at der var smæk for skillingen med flot angrebsspil og ikke så meget forsvarsspil.

Odense vandt 37-22 efter 17-10 ved pausen.

Horsens-spillerne kastede sig ud i et åbent opgør med åben pande fra kampens start, og de 836 tilskuere fik en underholdende start i kampens første kvarter.

HH-spillerne var friske og veloplagte, og efter det første kvarter var de fynske stjerner med 11 landsholdsspillere kun foran med 7-6.

Så skruede fynboerne op for blusset og scorede fem mål på stribe til 12-6.

Odenses træner Jan Pytlick piskede koncentration og returløb ind i sine spillere. De fik ikke lov at slappe af trods den sikre føring, og inden pausen havde Odense bragt sig foran med 17-10.

Mie Højlund, Nadia Offendal og Freja Cohrt var de mest spektakulære spillere på det fynske hold. De diskede op med et opskruet tempo, hvor hjemmeholdet ikke kunne følge med.

De store navne Stine Jørgensen og Nycke Groot var ikke så fremtrædende.

Den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén var den mest fremtrædende på hjemmeholdet, men også den unge venstre fløj Mette Lassen viste i glimt sin klasse, og Emily Baunsgaard tog ansvar som styrmand og playmaker.

Kampen blev ikke jævnbyrdig. Dertil var forudsætningerne for forskellige, men HH solgte sig så dyrt som muligt og gjorde, hvad man kunne forvente af spillerne.

Hollænderen Claudia Rompen startede på mål og spillede, indtil hun blev ramt i ansigtet af Nadia Offendal efter 28 minutter. Odense havde også hollandsk målmand. Althea Reinhardt startede, men skiftede med Tess Wester halvvejs i første halvleg.

I anden halvleg fik Nadja Lærke Jensen chancen. Hun har kæmpet sig tilbage efter et helt års pause efter skiftet fra Skive, hvor hun spillede sammen med Freja Cohrt, og U19-spilleren Melina Kristensen bidrog også til scoringslisten.

Med en føring på 10 mål i ryggen forsøgte Jan Pytlick med syv-mod-seks, og det virkede omgående.

HH-træner Henrik Okkerstrøm:

- Vi fulgte pænt med i et kvarter, men derefter faldt forsvaret sammen, og vi lavede 15-20 tekniske fejl i angrebet. Odense var bedre end os på alle parametre. Det var især fysisk, forskellen kom til udtryk. Vi spillede meget bedre i Esbjerg, og vi må gerne stille større krav til os selv. Jeg synes, vi skal spille bedre, end vi gjorde i aften.

Emily Baunsgaard tog ansvaret i angrbesspillet for HH Elite. Foto: Michael Just.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce