Annonce
HH Elite

HH skal på 14-timers-tur til Nykøbing Falster: - Vi er ikke favoritter

Målmandstræner Søren Gottfredsen giver gode råd til Stephanie Andersen. Foto: Michael Just.
- Vi er ikke favoritter, erkender HH-træner Lars Frederiksen før onsdagens kamp i Nykøbing Falster.

Horsens: HH Elite er klar til en 14 timers tur til onsdagens kamp i Nykøbing Falster.

Det er en heldagstur, men der er dog den trøst, at kampen er rykket frem til kl. 17.00 fra kl. 19.30.

- Det skyldes, at kampen bliver streamet, så alle kan se kampen på Nykøbing Falsters hjemmeside, siger HH-træner Lars Frederiksen.

Annonce

- Vi er ikke favoritter, men det er ikke en umulig opgave. Nykøbing Falster har for nylig tabt hjemme til Holstebro, og vi havde uafgjort mod Nykøbing Falster to minutter før tid i Forum Horsens. Derfor forventer jeg en jævnbyrdig kamp igen, siger HH-træneren.

- Den stærke hollænder Dione Housheer har været ude med en skade, men er klar til kampen mod os. Nykøbing Falster har også landsholdsspilleren Lærke Nolsøe og playmakeren Kristina Mulle Kristiansen til at styre tempoet og sætte fart i spillet. Hun er dog ret svingende. Vores opgave bliver at dæmme op for deres kontraer, for hvis vi kan spille seks mod seks og kommer hjem i forsvaret, har vi absolut en chance, vurderer Lars Frederiksen.

- Jeg var meget tilfreds med fløjene, stregspillerne og forsvaret. Det var vore fire bagspillere, der svigtede mod Ajax. Vi tabte med tre mål mod Odense, et mål mod Holstebro og spillede uafgjort mod Ajax. Et point var for lidt at få ud af de tre kampe, men vi gav modstanderne hård modstand og skabte jævnbyrdige kampe. Vi har dog brug for, at alle byder ind, også bagspillerne, og vi har brug for større redningsprocenter.

- Jeg har brugt de seneste dage til at forberede de tre kampe, vi mangler i februar. Vi har specielle ting, vi træner efter til de tre kampe mod Nykøbing Falster, Randers og Skanderborg, bl.a. er vi blevet bedre til hurtig midte efter opgiverkast med Maria Mose Vestergaard, siger han.

Nykøbing Falster har de svenske topspillere Johanna Westberg og Johanna Forsberg, den tidligere Herning-spiller Emilie Steffensen, den hollandske EM-spiller Nikita van der Vliet og den tidligere Ajax-målmand Louise Egestorp klar til mødet med Horsens. HH Elite har endnu aldrig slået Nykøbing Falster, men det er et hold, HH Elite kan måle sig med i næste sæson, når Dione Housheer tager til Odense, og Lærke Nolsøe skifter til Viborg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce