Annoncørbetalt indhold

Vil du lave en hjemmeside? Se her hvad du skal bruge

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At have en hjemmeside er afgørende for at udvide din kundebase og dit brand. Alle virksomheder, firmaer og selv privatpersoner, som ønsker at viderebringe deres budskab, produkt eller service, har brug for online tilstedeværelse.


Med en hjemmeside kan du selv sammensætte design og layout, så dine produkter eller din service bliver gjort klart og præsentabelt. Dermed kan du udvide din kundebase og etablere dit brand i den online verden.


For at kunne oprette din egen hjemmeside, skal du først og fremmest finde et godt webhotel, som sørger for web hosting af din hjemmeside. Dermed bliver din hjemmeside og al din data opbevaret korrekt, så du og alle andre kan få adgang til din hjemmeside.


Dette skal du bruge et webhotel til

Et webhotel er en server på nettet, som kan opbevare alle filer fra din hjemmeside. Dermed er alle filerne tilgængelige for alle på internettet, så din hjemmeside fungerer optimalt.

Et webhotel kan sammenlignes med en lejlighed. Din lejligheds adresse svarer til din hjemmesides domæne, altså det sted hvor du kan finde din hjemmeside på internettet. Selve lejligheden svarer til webhotellet, som altså er stedet som viser alle dine filer, når nogle besøger din hjemmeside.


Afhængigt af dit behov kan du have en stor eller lille lejlighed. Dette svarer til at have mere plads til flere ting på din hjemmeside, da din hjemmeside kan indeholde større filer.

Du betaler for et webhotel på et månedligt abonnementsbasis, præcis som hvis du lejer en lejlighed. Med andre ord lejer du dig ind på et webhotel, altså en server, som giver dig en stabil ramme for din hjemmeside.


Et billigt webhotel er at foretrække

Da et webhotel kører via et månedligt abonnement, kan du med fordel holde øje med det billigste webhotel, så du får det bedste abonnement til den billigste pris. Du kan med fordel gå ind på denne hjemmeside og find de billigste webhoteller her.


Her kan du sammenligne priser, størrelser og oprettelsesgebyr, og baseret på denne sammenligning kan du gå ind og læse mere om web hosting udbyderen.


Oftest er der en månedlig pris, samt et oprettelsesgebyr for et webhotel. Efter et år stiger den månedlig pris oftest, og derfor er det til din fordel at kigge på prisen på et abonnement for de første tre år. Dermed får du ikke en misvisende idé om prisen på dit abonnement.


Hvad med domænet?

Et webhotel er selvfølgelig ikke meget værd uden et domæne. Her skal du vælge et godt domænenavne, som du kan bruge i mange år frem, og som du ved, du ikke vil fortryde.


Det er nemlig ikke helt nemt at skifte domæne, når du først er i gang, så derfor er det vigtigt at vælge rigtigt første gang. Du kan hos dk-hostmaster læse mere om domæner, og hvad du skal være opmærksom på, når du registrerer et.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.