Annoncørbetalt indhold

Vejen til et sundt parforhold

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man indgår i nye relationer, er det altid en lærerig proces. Man får et nyt menneske at vende dagligdagens strabadser og refleksioner med og et nyt menneske at spejle sig i. Hvis det endda er en ny relation i form af et parforhold, er det ofte endnu mere intenst, og det er nemt at blive helt opslugte af hinanden. Det er spændende at udforske et nyt forhold, men samtidig er det vigtigt, at man husker sine egne behov, og at man ikke negligerer sine venskaber.

Hav dig selv med - også økonomisk

Selvom det kan virke fristende at bruge alt sin tid med sine nye kæreste, er det vigtigt, at man ikke glemmer at pleje forholdet til sig selv. Dette kan du gøre på mange måder - for eksempel ved at aftale med dig selv én dag om ugen, hvor du er alene, lytter til alt din yndlingsmusik og tager et langt karbad. En anden måde at være god ved sig selv er ved at sikre sin egen økonomi. Hvis dit parforhold udvikler sig positivt og måske endda er på vej mod et ægteskab, er det en god idé at gøre sig nogle tanker om en ægtepagt. Selvom en ægtepagt måske ikke er det første man tænker på, når man har fået ringen på fingeren, kan det være det værd at bruge lidt tid på at sætte sig ind i. Ligesom et godt langt karbad kan en ægtepagt nemlig være med til at bevare dit gode forhold til dig selv.

Find en fælles interesse

Om du er pjattet med at løbe ture, læse bøger eller lave mad, så er det en god ting at have en fritidsinteresse. Det kan også være hyggeligt at finde på en ny sjov hobby sammen med sin partner. I kan for eksempel starte til badminton eller en anden sportsgren, så I får kvalitetstid og motion på én og samme tid.

Prioriter dine venner

Dine venner er dine livsvidner og selv en dejlig ny kæreste kan ikke erstatte dine venskaber. En god måde at dyrke sine venskaber på er ved at lave hyggelige aktiviteter sammen. Inviter for eksempel dine gode kammerater ud at bowle eller klatre, så I får skabt nye minder sammen. Du kan jo også hive din kæreste med under armen og foreslå dine venner at gøre det samme. På den måde bliver vennekredsen udvidet, samtidig med at du opretholder gamle venskaber.

Tak fordi du læste ovenstående artikel. Vi håber den var brugbar for dig som læser og ser dig gerne snart retur igen her på siden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.