Annoncørbetalt indhold

Vejen til en hud i balance

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Velvære med omtanke

Balance Me er lækre hudplejeprodukter med omtanke på både miljøet og forbrugeren. Hos Veluni finder du et stort udvalg af dejlige hudprodukter fra det internationale brand, Balance Me. Balance Me er hudpleje uden brug af skrappe ingredienser eller dårlige produktionsforhold. Med Balance Me får du lækre, prisbelønnede produkter til din hud.


Huden afslører dit stressniveau

Vores travle og moderne liv er ikke altid det bedste for os, eller vores krop, og nogle gange kan en travl hverdag ses på huden. Når hverdagens stress og jag sætter sine spor i ansigtet, som fine linjer og uren hud, så gælder det om at finde nogle produkter, som kan bringe balance tilbage til ens hudplejerutine. Med Balance Me får du netop dét – en hud i balance. Ingredienserne i Balance Mes produkter er nøje udvalgt og afstemt til at sikre de optimale forhold for den sarte hud i ansigtet. Ønsker du en strålende hud, så er Balance Me det helt rigtige valg. Hvad enten du er på udkig efter den basale pleje eller mere avancerede produkter, såsom repair serums, så kan du finde det i Balance Mes kollektion af lækre produkter.


Sund hud med Balance Me

Er du på udkig efter et godt sted at starte på din nye hudplejerutine, så er Glowing Skin Edit en rigtig god mulighed for at lære Balance Mes produkter bedre at kende. Med dette gavesæt får du en Face Wash, Glow Mask, Repair Serum, Collagen Boost Moisturiser og Gradual Tanning Drops – på denne måde får du prøvet flere produkter af, som vil efterlade din hud med en lækker glød. Balance Mes principper bygger på en sund balance mellem arbejde og fritid, og et fokus på at skabe de bedste betingelser for din hud, så den kan stråle og vise sig fra sin bedste side. Produkterne er af den højeste kvalitet, og efterlader huden glad og strålende.


Gå på opdagelse i de mange produkter

Blandt Balance Mes produkter kan du finde noget for enhver smag og pengepung. Ønsker du at holde din hudplejerutine simpel, kan du for eksempel bruge en Face Wash og Natural Protection Moisturiser. Vil du gerne have en mere dybdegående rutine til din hud, så er blandt andre Vitamin C Repair Serum og Beauty Sleep Hyaluronic Mist absolut gode produkter at have i sit skab. Med disse lækre hudplejeprodukter, er du sikker på at opnå en balance i din hudplejerutine, som giver den eftertragtede glød.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.