Annoncørbetalt indhold

Vandladningsproblemer: Få styr på din blære med innovative SpeediCath-katetre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vandladningsproblemer vil typisk vise sig som hhv. urininkontinens (ufrivillig vandladning) eller urinretention (manglende evne til at lade vandet). Der kan være flere årsager til, at man oplever vandladningsproblemer. Det kan skyldes både helbredsmæssige tilstande, som f.eks. blærekræft, såvel som aldersrelaterede årsager.


Selvom vandladningsproblemer er en relativt udbredt lidelse, er det for mange forbundet med skam. Det får desværre nogle til at tøve med at kontakte lægen. Men i dag findes der masser af effektive løsninger på markedet, der kan give dig kontrollen over din blære tilbage. En af løsningerne er de innovative SpeediCath-katetre.


Få en sund blære med det rette kateter

Hvis du oplever vandladningsproblemer, kan et kateter være løsningen til dig – særligt hvis du har problemer med at komme af med vandet. Måske er du nervøs for udsigten til at skulle tømme blæren ved hjælp af engangskatetre. Mange er især bange for, at det gør ondt, eller at det er svært at udføre en kateterisation selv.


Engangskateterisation er dog en sikker og hygiejnisk måde at tømme blæren på. Med det rette engangskateter og en god rutine for din kateterisation, kan du bevare en sund blære og samtidig mindske risikoen for komplikationer. Det er dog vigtigt, at du modtager grundig vejledning og oplæring af en læge eller sygeplejerske.


SpeediCath: Fleksible og sikre katetre, der er klar til brug

SpeediCath er en serie af overfladebehandlede katetre. Med disse katetre har Coloplast, som er producenten bag, skabt en unik løsning til kateterbrugere, som har sat helt nye standarder for en sikker og hygiejnisk engangskateterisation.


Et SpeediCath-kateter består af et lille rør, der indføres i blæren gennem urinrøret. Spidsen på katetret er afrundet, ligesom det består af to små huller. På den måde bliver det muligt at tømme urinen fra blæren regelmæssigt ved at indføre katetret og fjerne det igen, når du har tømt din blære.


SpeediCath-serien byder på sikre og hygiejniske løsninger til både kvinder og mænd. Dermed er det muligt at finde et kateter, der passer til lige netop din hverdag


Alle SpeediCath-katetre har mange fordele, såsom:


·        En glat og ensartet overflade, der mindsker risikoen for skader på urinrøret

·        De leveres klar til brug i en steril saltvandopløsning

·        De er udformet i et blødt og fleksibelt materiale, der gør dem lettere at indføre

·        De er miljøvenlige og fri for PVC.


Gode råd når du kateteriserer

Med de hygiejniske, sikre og diskrete SpeediCath-katetre er du allerede godt på vej til en god kateterisationsrutine, som gør din hverdag som kateterbruger lettere.


For at forebygge komplikationer er det dog vigtigt, at du rådfører dig med en læge eller sygeplejerske, inden du går i gang med at kateterisere. Derudover er der flere forholdsregler, du kan tage, for at sikre en så let og komplikationsfri kateterisation som muligt:


1.      Hav alt klar på forhånd: For at mindske risikoen for infektioner, bør du have alt klar på forhånd, så du ikke har behov for at røre ved noget (f.eks. håndtag eller skuffer), efter du har vasket dine hænder inden kateterisationen.


2.      Tøm blæren regelmæssigt: For at forebygge urinvejsinfektioner bør du tømme blæren regelmæssigt, gerne hver 3.-4. time. På den måde undgår du, at koncentrationen af affaldsstoffer eller bakterier i urinen bliver for høj. Ved at indlægge faste tidspunkter for tømning, er det også lettere for dig at komme ind i en god rutine.


3.      Sørg for god intimhygiejne: Vask med vand og evt. en mild sæbe én gang dagligt omkring urinrøret. Du bør dog ikke vaske mere end det, da du i så fald risikerer at fjerne de ”gode” bakterier.


4.      Drik 1,5-2 liter væske hver dag: Ved at holde dig velhydreret, skyller du nyrer, urinleder og blære godt igennem. Hold dig så vidt muligt til vand og begræns indtaget af kaffe, te, alkohol og sukkerholdige drikke, som kan irritere blæren.


Bestil katetre gratis hos Coloplast Care

Diskrete og pålidelige katetre gør det muligt for dig at leve et normalt og aktivt liv, trods vandladningsproblemer. Alligevel kan det for mange være svært at vænne sig til livet som kateterbruger.


Derfor har Coloplast udviklet støttetilbuddet Coloplast Care. Det er et ekstra støttetilbud, hvor du kan få gode råd, relevante informationer og inspiration til din hverdag som kateterbruger.


Når du melder dig ind i Coloplast Care, får du adgang til personaliseret rådgivning på tværs af e-mail, web og telefon. Du har også mulighed for at bestille gratis vareprøver på bl.a. SpeediCath-katetrene og andre hjælpemidler, der kan afhjælpe dine vandladningsproblemer. På den måde kan du nemt og hurtigt prøve de forskellige produktvarianter for at finde netop de, der gør din hverdag lettere og giver dig frihed til at leve livet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.