Annoncørbetalt indhold

Trænger dit parforhold til et pift?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Langt de fleste kender følelsen, når honeymoon-fasen er forbi og der begynder at gå hverdag i forholdet. Man kan let komme til at glemme hinanden og I føler måske begge, at der ikke er den samme gnist, som da I var nyforelskede. Det behøver dog ikke at være sådan, man kan sagtens spice sit parforhold op igen. Her i artiklen kan du finde gode råd til, hvordan I holder ild i kærlighedsflammen.


Husk den fysiske intimitet

Noget af det mest essentielle i et parforhold er, at i hver føler jer begæret, at lysten til hinanden er der. Det kan gøre på mange måder. Bare de små berøringer og kys i løbet af dagen er vigtige for at holde liv i gnisten. Det er også vigtigt at holde gang i soveværelset, så det ikke bliver det samme hver uge og begynder at føles mere som en pligt end noget, der er sjovt og dejligt. Forsøg eventuelt at eksperimentere lidt i sengen, for eksempel med forskelligt fetish sexlegetøj. Der er mange som prøver forskellige fantasier i sengen og det er vigtigt, at I begge snakker det igennem, for at finde ud af, hvad I hver tænder mest på. Mange prøver for eksempel BDSM sexlegetøj for at udforske en ny verden seksuelt. Lige med bdsm er det dog vigtigt at I snakker tingene godt igennem inden I går i gang, da det måske kan være lidt grænseoverskridende. Men tag det et skridt ad gangen, god kommunikation er nemlig alfa og omega til et godt og sundt sexliv.


Tag jer tid til hinanden

Det siger måske sig selv, at det er vigtigt at tage sig tid til hinanden, men det er desværre noget, som mange par let kan glemme, fordi man tænker: ‘jamen jeg er jo sammen med min partner hele tiden alligevel’. Dog handler det om, at man skal tage tid til at være sammen med hinanden på andre måder end normalt. Det kan for eksempel være et weekendophold, hvor i bliver forkælet og hvor der ikke er andre at fokusere på end hinanden. Når man er sammen i nye omgivelser og oplever noget nyt, skaber det minder og I kommer lettere i tanke om, hvor meget i sætter pris på hinanden.


Husk også at bruge tid hver for sig

Selvom det er vigtigt at tage sig tid til hinanden, er det faktisk mindst lige så vigtigt at bruge tid hver for sig. Når man er i et parforhold, kan man let komme til, at se på hinanden som en samlet enhed og derfor altid gøre ting sammen. Men for at I ikke går helt død i hinandens selskab er det faktisk vigtigt at huske på, at I stadig er hver jeres person, med hver jeres venner og liv. Det giver jer nemlig mulighed for at savne hinanden mere og det skaber en interesse og nysgerrighed i hinanden liv, at I ikke nødvendigvis ved alt hvad I laver hver dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.