Annoncørbetalt indhold

Toppricer din nye sammenligninsplatform

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Internettet er i stor stil noget som vi kan se som en gave til alle og det gælder ikke mindst i forhold til al den adgang vi efterhånden til en masse gratis hjælperedskaber som vi med fordel kan benytte os af i det daglige. Sammenligningssiderne er blevet vores ven og hjælp på internettet og nu er den nye Toppricer også landet.


Toppricer er en sammenligningsside som alle kan navigere rundt på

Toppricer er en sammenligninsplatform der er skabt for at gøre det hele lidt lettere for den gængse dansker, der godt kan lide at undersøge det der skal købes, inden at man køber det. Med en sammenligningsplatform sikrer du dig at finde det helt rigtige i første huk, for der er ikke noget værre end at købe noget man hurtigt fortryder og at man så skal til at bytte eller sælge det igen for at få fingrene i det helt rigtige.

Når du benytter dig af en sammenligningsside, så er det en god idé at finde en side der er let at navigere rundt på. Her vil Toppricer fra første blik være en side du kan finde rundt på, da det første du møder er et stort søgefelt, hvor du kun skal indtaste hvad du er på udkig efter og herefter vil det vælte frem med muligheder for dig.


Kom godt omkring de enkelte produkter og få den nødvendige information

Er du ikke helt rutineret i at finde yderligere information om produkterne, så er det stadig ikke noget der bringer nogle køer på isen på Toppricer. Du klikker blot en enkelt gang på de produkter der dukker op blandt de mange muligheder og du vil herefter blive guidet direkte ind på en side, der giver dig en god beskrivelse af hvad det er du kigger på.

Når du klikker dig ind på de enkelte produkter, vil du ikke nok med den udvidede information også få mulighed for at se produktet med et større billede, end hvad der har været vist som miniaturebillede i selve oversigten. Det giver dig mulighed for lige at mærke ekstra efter om det er det rette for dig, når du også har set det i et lidt større format.

Er der tale om et produkt, som der allerede er mange andre der har valgt at købe, så kan du også lettere se hvad andre kunder har at sige om selve det produkt du sidder og kigger på, for her vil du kunne se hvor mange stjerner de andre kunder har givet netop det produkt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.