Annoncørbetalt indhold

Tips til smagfuld boligindretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du midt i et indretningsprojekt, hvor du vil gøre dit hjem mere stilrent og smagfuldt? Selvom stil er baseret på personlig smag, kan det være en god idé at søge inspiration udefra og se, hvordan andre har opnået en stilren bolig. Læs med her, hvis du mangler lidt inspiration og tips.


Brug kunst og dekorationer med personlighed

Når det kommer til smagfuld boligindretning, er der to forskellige ting at tage højde for. Den ene er det stilrene, hvilket kan opnås vha. lækkert design, der er sat godt sammen. Men hvis du ønsker et særligt smagfuldt hjem, er der andre metoder. Det at have god smag kommer nemlig mest til udtryk i de mere unikke tilføjelser til hjemmet. Her kan du med fordel bruge tid på at finde flot kunst og dekorationer, som ikke kun passer til stilen, men mest af alt passer til dig og din personlighed. Vælg et maleri efter din smag og giv det fokus i indretningen. Du kan også hente inspiration fra nettet og se plakater med kunst af forskellige kendte kunstnere, som kunne bidrage til den smagfulde indretning.


Søg inspiration fra brands

Stilren indretning handler rigtig meget om design og kombinationer. Som start kan du undersøge, hvilken stil du bedst kan lide, når det kommer til indretning. Derefter kan du finde ud af, hvilke brands der laver møbler eller pynteting i den stil. Når du har fundet et design eller brand, som du godt kan lide, kan du benytte dem til inspiration til resten af indretningen. Tag gerne ud og besøg boligudstillinger, der benytter disse ting, for at se hvordan det hele kan sættes sammen på stilfuld manér. Det kan nemlig være en god hjælp til, hvordan man beholder den røde tråd i indretningen, så den ikke virker kaotisk.


Sorter og organiser dine ting

Du skaber nemmest et flot og smagfuldt hjem, hvis alt er opryddet og organiseret. Det kan derfor være en god idé at gennemgå dine ejendele og finde ud af, om du gemmer på ting, du ikke har behov for længere. Det kan være en stor lettelse at skille sig af med ting, man ikke har brug for, og så er der mere plads til at lege med indretningen bagefter. Brug gerne tid på at organisere de ting, du vælger at beholde, så de er opbevaret i systemer, som bidrager til en funktionel og praktisk hverdag. Som en ekstra bonus gør det også rengøring en del lettere fremover.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.