Annoncørbetalt indhold

Tips til at holde dit hønsehus rent og sundt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Et rent og sundt hønsehus er afgørende for at sikre, at dine høns har det godt. Hvis der er skidt i deres hus, kan det resultere i sygdom. Derfor bør du regelmæssigt fjerne affald fra hønsehuset for at undgå bakterier, samtidig med at du mindst en gang om ugen tilføjer frisk strøelse for at absorbere fugt og holde hønsehuset tørt.

Hvis du ønsker at købe nyt strøelse til høns, kan du med fordel tage et kig på ajenergi.dk. Hos AJ Energi & Strø tilbydes der strøelse til høns, som har en ekstrem sugeevne, hvilket resulterer i et bedre miljø hos hønsene.

Hvilke former for foder er bedst egnet til høns?

Det er vigtigt, at høns får en afbalanceret foder, som indeholder alle de næringsstoffer, de har brug for. Dette kan man opnå ved at give dem en blanding af forskellige typer foder.

Foderet skal bestå af en blanding af korn, frø og andre ingredienser såsom grøntsager, mineraler og vitaminer. Korn er den vigtigste del af hønsenes diæt, og det bedste valg er majs eller hvede. Frøene skal være fuldkornsfrø som solsikkefrø eller rapsfrø. Grøntsager som gulerodstrimler, ærter eller salatblade er god tilføjelse til foderet, da det giver dem flere vitaminer og mineraler samt fiber, der styrker tarmen. Denne kombination vil både give den nødvendige energi og sikre et sundt fordøjelsessystem.

Hvor stort skal et hønsehus være, så det er komfortabelt for hønsene?

Det er meget vigtigt, at et hønsehus er stort nok til at give hønsene den komfort, de har brug for. Det anbefales generelt, at et hønsehus skal være mindst 1,5 m2 pr. høne. Dette giver dem plads til at bevæge sig rundt og have deres egen personlige plads.

Endelig skal man huske, at det ikke kun handler om størrelsen på selve huset - det er ligeså vigtigt med god ventilation, adgang til sollys eller græsarealer og en god strøelse af høj kvalitet.

Typer af strøelse til høns

Når det kommer til strøelse til høns, så er der flere forskellige typer, man kan vælge imellem. Det første, man skal overveje, er, om man ønsker en naturlig eller kunstig strøelse.

Naturstrøelse består typisk af halm og græs, som hjælper med at holde hønsehuset rent og tørt. Dette er den mest almindelige type af strøelse, da det giver et godt miljø for hønsene at bo i.

Kunststrøelse består oftest af papirfibre eller andet materiale, som har samme formål som naturstrøelse - dog uden de samme egenskaber, som naturstrøelse har. Klik ind på ajenergi.dk og køb nyt strøelse af høj kvalitet til dine høns.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.