Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks til at holde sine smykker rene og pæne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Størstedelen af alle mennesker går med smykker hverdag og vil selvfølgelig gerne passe så godt på dem som overhovedet muligt. Uanset hvilken prisklasse dine smykker er i, så vil man jo gerne have glæde af dem i rigtig mange år ud i fremtiden. Så hvis du gerne vil forlænge dine accessories levetid, samt opretholde smykkets naturlige elegance og glans, så læs med her i artiklen for gode tips og tricks.


Pas på dine smykker

Smykker er et udtryk for kærlighed, værdsættelse og anerkendelse af det feminine, og derfor har man selvfølgelig købt dem for, at de skal vises frem. Du skal selvfølgelig bare bruge dem så ofte og så meget, som du har lyst til - men gør det med omtanke. Du kan nemlig nemt passe ekstra godt på dem, hvis du bare engang imellem tager dem af. Det kunne for eksempel være, når du:

  • Dyrker sport og andre fysiske aktiviteter 
  • Bader i havet 
  • Gør rent og er i berøring med vand eller rengøringsmidler 
  • Sover 
  • Går i bad


Generelt er et godt huskeråd til dig, at du undgår at dine accessories kommer i berøring med nogen former for kemikalier. Du kan med fordel tage dem på, som det allersidste inden du går ud af døren, så de ikke kommer i kontakt med dine parfumer, cremer eller andet. Derudover er smykker med ædelsten særligt skrøbelige, så beskyt dem så godt, du kan mod slag og stød.


Opbevaring af dine smykker

Den bedste opbevaring, som du kan tilbyde dine smykker er at putte dem i enten en stofpose eller en plastpose, men dog hver for sig. På denne måde undgår du nemlig, at de kommer til at gnide mod hinanden og lave ridser. Derudover så udsættes de heller ikke for sollys eller luft, som kan misfarve dine smykker. Du kan sagtens benytte dig af et smykkestativ til at hænge dem på, så længe du er opmærksom på, at de ikke ridser og gnider sig op af hinanden.


Sådan renser du dem selv 

Med tiden oplever mange, at deres sølvsmykker bliver helt snavsede og oxiderede på overfladen. Det er en naturlig proces, som ikke siger noget som helst om kvaliteten på smykket. Dette sker på grund af din krops sved og syre, og det er meget forskelligt, hvor meget, man oxiderer som menneske - nogle gør det mere end andre. Derudover kan dine smykker samle snavs fra f.eks. cremer. Du kan i de fleste supermarkeder købe almindelig universalrens eller en pudseklud, så du selv kan gå i gang med at rense dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.