Annoncørbetalt indhold

Ting du skal vide om skilsmisse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nogle gange er det ikke altid at det hele forløber sig som planlagt og dette gælder også i forhold til kærlighedslivet. Der ses i dag nogenlunde samme antal par der vælger at blive skilt som par der vælger at blive sammen og det er derfor ikke helt urealistisk at overveje de ting der ligger bag en skilsmisse.


Når skilsmissen er den rette løsning for jer

Har du fået nok af den anden part i forholdet, eller er der bare ting der gør at i på den ene eller den anden måde har formået at vokse fra hinanden, så kan det være nødvendigt at se på om en skilsmisse er den rigtige løsning.

Der ses i større grad end nogensinde før en højere skilsmisserate og dette kan der være meget til grund for, men uanset hvad årsagen til en ønsket skilsmisse er, er det vigtigt at se på hvad det vil indebære at gennemføre skilsmissen. Der kan være tale om bodeling hvis man sammen har købt et hus, fordeling af bopæl på eventuelle børn, hvis man har fået børn sammen og meget mere.


Invester i en skilsmisseadvokat når der er fælles ejendomme

En skilsmisse kan sagtens forløbe stille og roligt uden nogle knubs, men i langt de fleste tilfælde er der uenighed om hvorvidt der skal være tale om en skilsmisse og det kan derfor hurtigt indebære store følelser der får den anden part til at vise tænder. Det kan i disse situationer være en god idé at investere i en skilsmisseadvokat, der i første omgang kan give råd og vejledning omkring hvad der kan være godt for dig at sikre dig.

Hvis I aldrig har været gået all in på et liv sammen og det altid har været meget opdelt i forhold til økonomi og diverse aktiver mellem jer, vil det som regel ikke være det store problem, men oftest er det set at man som et gift par også køber et hus sammen og på den ene eller den anden måde ender ud med kun at have fælles møbler, bil mv. og det kan være svært at nå til enighed omkring fordelingen.

Det er vigtigt at du ved at når der overvejes en skilsmisse, så kan de grimmeste sider fra den person du ellers har været helt vild med på et tidspunkt pludselig blive til en person du ikke kender til. Det kan overraske mange når man ikke er forberedt på dette og dermed give anledning til nogle forkerte beslutninger som især i børnefamilier kan være på børnenes bekostning. Husk der som regel er et rigtigt valg set fra børnenes side – og det er ikke altid det der er til din fordel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.