Annoncørbetalt indhold

Tegn og årsager til svigt af bilviskere. Sådan skifter du selv viskerne

PR-foto credit

Denne artikel indeholde sponsoreret indhold

Der kan være flere forskellige grunde til, at dine bilviskere ikke fungerer som de skal. Hvis du har registreret nogle problemer med dem, så kan du her få svar på, hvad det kan skyldes, og hvordan du selv kan skifte viskerne.

Alt på en bil skal gerne fungere upåklageligt, og det gælder også de ting, som man ofte kan glemme i forbifarten. En velfungerende bilvisker er meget nødvendig i regnvejr og hvis du har en beskidt forrude, derfor er det vigtigt at huske vedligeholdelse af dine bilviskere.

Tegn på problemer

Hvis du er i tvivl om, hvornår der er behov for at skifte dine viskerblade, så er der nogle tegn, du kan orientere dig efter. Først og fremmest er det et dårligt tegn, hvis viskerne begynder at rasle, så er det en indikation på, at det er på tide at skifte dem. En anden ting, du skal have for øje, er, hvis de ikke sidder tilstrækkeligt tæt ved ruden. Det viser sig ofte ved, at de efterlader pletter og striber på ruden og altså ikke rengøre den ordentligt.

Årsag til svigt og råd til vedligeholdelse

Der kan opstå forskellige fejl på viskerbladene, som for eksempel kan skyldes for meget slid. Det er derfor vigtigt, at man kun benytter sig af viskerbladene, når der reelt er behov for det. Fejl forårsaget af intensivt brug kan være, at klemkraften på bladene reduceres eller at elementerne deformeres. Der kan være flere grunde til, at viskerbladene skal repareres eller skiftes. De udsættes for brændstof, smøremidler og andre slags kemikalier, som med fordel kan fjernes og vaskes af jævnligt. Det kan gøres med soda opløst i vand. En jævnlig rengøring er god vedligeholdelse af viskerbladene og kan formentlig spare en udskiftning eller to.

Billedet af viskerne er kopieret fra siden autodeleshop.dk

Udskiftning af viskerne

På de fleste moderne biler er det kun muligt at udskifte gummistykket på viskerbladene. Derfor er det eneste du skal gøre, når du skal have nye viskerblade, at finde den rette størrelse. Når du skal udskifte viskerbladene kræver det, at de fjernes fra deres fiksering på bilen. Det kan du ganske enkelt gøre ved at fjerne blokeringen af den særlige klemme på armen. Det er ikke en særlig stor udfordring, og det burde ikke tage mere end et par minutter. Det er en god idé at skifte begge blade på samme tid, selvom den ene måske er mere slidt end den anden. På den måde sikre du, at der fremover er en mere eller mindre ensartet slitage.

Denne artikel indeholde sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.