Annoncørbetalt indhold

Tag til Aarhus, og besøg byens anderledes legelande

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du og dine børn blevet en smule trætte af Bygholm Parkens legeplads, gyngerne ved Brædstrup eller Slotsskolens samme klatreredskaber? Så tag til Aarhus, og brug en dag i nye, legende rammer. Vi giver dig en guide til storbyens bedste legelande og -pladser.

Nye og sjove kulisser

Selvom Horsens er en skøn by, kan det stadig regne, og hverdagen kan synes triviel. Men det kan du nemt lave om på ved at besøge en af de større byer i nærområdet: Aarhus. Her finder du en masse nye og sjove muligheder for at bruge formiddagen, eftermiddagen eller hele dagen i nye og sjove rammer.

I de mange legelande i Aarhus finder du nye legekammerater og nye kulisser. Og det bedste af det hele er, at det aldrig regner her, og det er næsten umuligt at blive væk fra mor og far, selvom I er i en anden by. Så tag på et sjovt, nyt legeeventyr sammen med dit barn i Aarhus!

Vi har besøgt Aarhus’ bedste legelande

Aarhus er en større by fyldt med mange muligheder. Derfor finder du flere gode bud på sjove legelande og -pladser her. Vi har stillet skarpt på de tre mest populære og besøgte lande. Men er du til mere rolige oplevelser, kan du også selv tage ud og undersøge byens gratis aktiviteter - såsom Legeland Langenæsstien, Børnenes Jord eller de sjove overdækkede legepladser ved Dokk1.

Leo’s Legeland

Måske har du allerede været i nærheden af slaraffenlandet, Leo’s Legeland. Det store legeland ligger nemlig på Graham Bells lige over for Ikea. Og ligesom hos den svenske møbelfabrikant kan du også få mange timer til at gå i Leo’s Legeland.

Her er alt fra udfordrende klatrestativer, gigantiske hoppeborge og vilde rutsjebaner, der får både børn og barnlige sjæle til at hvine. Du kan for eksempel prøve at rutsje ud gennem munden på en slange eller lege jorden er giftig med farlige krokodiller omkring dine fødder.

I Leo’s Legeland har du og dine børn tusindvis af kvadratmeter at boltre sig på. Uanset alder. For her er også 'Småland' - et område dedikeret til de allermindste. Og når dagen er færdig, ungerne trætte og du ligeså, så kan I jo slutte af med en god omgang kødboller og kartoffelmos i blå og gule rammer på den modsatte side af vejen.

Legelandet

På Holmstrupgårdvej i Brabrand finder du paradiset, Legelandet. Her vil enhver dreng og pige få julelys i øjnene året rundt. Legelandet er nemlig en del af Eventpark Aarhus og en af de første og største indendørs legepladser i Danmark.

I Legelandet finder du sjove spillekonsoller, skøre spejle, klatrestativer og noget for enhver i familien. Men børnene leger, kan unge og voksne nemlig tage en tur på rodeotyren, give sig i kast med sumobrydning eller spille en omgang bordtennis. Legelandet i Brabrand er derfor et oplagt sted for dig og dine legesyge venner - uanset jeres alder.

DGI-Huset

DGI-Huset er en perfekt søndagsaktivitet. På ugens sidste dag holder hallerne nemlig åbent for dig og dine unger. Og her er garanti for hygge, sjove lege og godt selskab. Tag en tur på klatrevæggen, vær en ægte spirrevip i springsalen, og hop højt i hoppepuderne.

DGI-Huset har gode og trygge rammer, hvori dine børn kan lege - og du kan slippe for bekymring.

Kom nemt til Aarhus

Bor du ikke I Aarhus, Horsens eller omegn? Så kan du stadig komme nemt til storbyens mange legelande. Du kan tage for eksempel tage MOLSLINJENs færger til de bedste legelande i Aarhus og glæde dine børn allerede i dag. Blandt andet ligger Dokk1’s legepladser og DGI-Huset i Aarhus C – kun en rask gåtur fra MOLSLINJENs kaj.

Klik ind på Molslinjen.dk, og læs mere om de mange afgange til Aarhus hver dag året rundt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.