Annoncørbetalt indhold

Tænkt på hygge fremfor trends i indretningen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Indretning er en meget personlig ting. Man kan vælge at følge tidens trends og kigge efter hvad, der er in og hvad interiørmagasinerne og interiørsites viser på nettet. Man kan også vælge at gå sin egen vej og bare følge sin personlige smag. De fleste vælger nok en vej midt imellem, hvor de gerne vil følge lidt med og bliver fristet af nye farver og pynteting. Mange har dog møbler og andre ting, der ikke passer ind i tidens billede. Det kan være arveting eller kvalitetsmøbler, man ikke vil gå af med af den ene eller anden grund. Derfor kan det være lidt en balancegang at få en indretning til at fungere. Det allervigtigste i indretningen af et privat hjem er dog, at det er hyggeligt at være i.Skab hygge og personlighed

Det vigtigste for en indretning, når det drejer sig om et privat hjem, er at det er hyggeligt. Dernæst kan man begynde at tænke på harmoni og komposition og tidens mode. Hygge opstår ofte, hvis man kan mærke et hjem – altså hjemmets beboere – igennem indretningen. Så et hjem kan sagtens være hyggeligt, selvom det ligger langt fra de indretningstrends, der er oppe i tiden. Faktisk er det ofte sådan, at personlige hjem er hyggeligere end hjem, der kunne være taget lige ud af et boligmagasin. Så tænk hygge og personlighed når du indretter.Opnå harmoni og balance

Men hvis du går op i indretning, uanset om det er med møbler, der er oppe i tiden eller ej, så tænk også på, hvordan du får skabt harmoni i rummene. Placer møbler, billeder og pynteting, så der er balance i rummet. Det kan være i kraft af måden tingene er placeret på eller ved hjælp af farver. Hvis der er en overvægt af ting i den ene ende af rummet, skal det opvejes af enten en markant ting i den anden ende eller en markant farve. På dem måde skabes der harmoni og balance i et rum.Husk at gulvets udseende har betydning

Når du skal indrette et hjem, kan gulvet ikke undgå at spille en stor rolle. Det betyder meget, om der er gulvtæppe, laminatgulv, klinker eller trægulv i en bolig. Nogle foretrækker et gulvtæppe netop, fordi de synes det skaber hygge og varme i rummet. Et trægulv er med sit naturmateriale og varme farve også med til at skabe et hyggeligt rum. De sidste mange år har trægulve skulle være meget hvide. Men det er jo bare en trend. Et naturfarvet trægulv skaber meget mere hygge end et helt lyst trægulv. Et trægulv bliver uanset farve kedeligt at se på gennem årene. Så det er en god ide at få det frisket op med en afslibning. Det giver træet sin varme glød tilbage og skaber et skønt og hyggeligt rum.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.