Annoncørbetalt indhold

Swinger dating midt i pandemien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Over de sidste har år hvor COVID-19-pandemien hvar været her, er det blevet lidt mere kompliceret at tage i en swingerklub, da sådan en klub, hvor der kan foregå swingerdating, nok er et godt eksempel på et sted, hvor en virus nemt kan sprede. Spørgsmålet er så bare: hvad gør man så?


Svaret er selvfølgelig internettet - for her er der masser af muligheder. Brugen af internettet har måske på det praktiske niveau fungeret for mange under pandemien, men her kan man dog godt tænke, at det nok ikke kan fungere ved swingerdating. For eksempel, en sexmesse, såsom en Scor sexmesse, fungerer nok fint under pandemien. Selvom det godt nok ikke er det samme at være fysisk til stede, så kan man nok alligevel få noget ud af det, for på en sexmesse kan man udforske en masse ting, hvilket man jo også kan på internettet. Især med tanke på, hvor nemt det nu er at shoppe online. Og det er der nok mange, der har gjort under COVID-19-pandemien.


Swingerdating er nok der, hvor det kan blive lidt sværere. Swingerdating handler nemlig meget om at være sammen med andre i samme rum. Dette kan kan være i forening, klub eller sit eget private hjem, hvor man her har mulighed for at have nogle hyggelige stunder. Det lyder måske som noget, der bare ikke er muligt i disse tider, men sådan behøver det ikke at være. Ligesom med regulær dating, så kan man møde andre online, hvorefter man aftaler at mødes fysisk. Sådan kan det også foregå ved swingerdating, bortset fra det faktum, at der nok nogle gange er flere mennesker indblandet, mens swingerdating selvfølgelig er lidt anderledes end regulær dating.


På internettet kan det også være meget nemmere at komme i kontakt med andre, hvilket altid gør det muligt at møde en eller flere, som man ellers ikke kunne møde, hvis det kun foregik fysisk i den lokale swingerklub. Dette går selvfølgelig også an på, hvor langt man vil køre for at mødes, men uanset hvad burde mulighederne være bedre end ellers. Her er det så også bare vigtigt, at man tager sikkerheden in mente. Der er nok mange, der er ved at trætte af den virus, men COVID-19 er ligeglad med, hvorfor vi mødes med andre. Så de nødvendige forbehold skal selvfølgelig tages in mente, for at alle kan have en så hyggelig stund som overhovedet muligt. Det trænger mange nok også til efterhånden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.