Annoncørbetalt indhold

Spis sundere i hverdagen med 3 nemme tips

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kniber det med at servere sunde retter til daglig? I en travl hverdag kan det være svært at finde tid og overskud til at gøre ambitionerne om sund og varieret aftensmad til en realitet. Hurtige - og ikke særligt sunde - løsninger sniger sig nemt ind i rutinerne bider sig fast som usunde vaner. Men med få tiltag kan du relativt let få lækre og sunde retter til middag, også i hverdagene. Her får du tre tips til inspiration.


1.     Drop færdigretter og takeaway

Færdigretter, der bare skal i ovnen eller opvarmes i en gryde, er nemme at lave. Takeaway er endnu nemmere. På denne måde kan du let og hurtigt få maden på bordet, uden du behøver at bruge timevis på at kokkerere i køkkenet. Men mange af de færdigretter, du finder i supermarkedernes kølediske, har et højt indhold af sukker, salt, fedt og tilsætningsstoffer. Og det kan være svært at gennemskue, hvor sund eller usund din middag i sidste ende bliver, når du køber den udefra.


Derfor er det en god idé at lave din aftensmad selv. Så ved du nemlig præcis hvad der er i maden, du serverer. Du kan nemt selv udvælge råvarerne, og du kan selv justere mængden af de forskellige ingredienser eller endda helt udskifte usunde ingredienser med nogle, der er bedre for dig.


Nu tænker du måske, at det lyder besværligt selv at stå i køkkenet hver dag og lave mad fra bunden - og at det kræver en masse indkøb, at det tager al for lang tid, og at det bliver svært at skulle finde på, hvad du skal lave hver eneste dag. Men det behøver ikke at være et stort projekt at lave hjemmelavet middag i hverdagen. Du kan nemlig gøre det rigtig nemt for dig med måltidskasser.


2.    Bestil måltidskasser direkte hjem

Måltidskasser er det perfekte valg for dig, der gerne vil lave maden selv, men helst vil slippe for det besvær, der kan følge med. Men måltidskasser slipper du fuldstændig for indkøb, og du behøver ikke at bryde hjernen med at finde på, hvilke retter du skal lave. Måltidskasser er bokse, der indeholder alt, hvad du skal bruge til din aftensmad. Du får både en nem opskrift og alle de råvarer, du behøver. Måltidskasserne bliver leveret direkte hjem til dig, så du sparer tid ved at springe indkøbsturen over. Det er nemt.


Der findes flere forskellige leverandører af måltidskasser, men nogle har begrænsninger på, hvor de kan levere. En af de leverandører, der bringer måltidskasser ud i Horsens, er HelloFresh. Målet for HelloFresh er, at alle danskere skal have mulighed for nemt at få lækker aftensmad i hverdagene. Derfor leverer de måltidskasser fyldt med friske råvarer og lette opskrifter direkte til dig, der bor i Horsens-området, og de udvider hele tiden deres leveringsområder.


Hos HelloFresh fokuserer de på friske råvarer af høj kvalitet, så du får værdi for pengene - og så fokuserer de i øvrigt på at tilbyde gode priser. Med måltidskasserne kan du altså både spare tid, besvær og penge, og samtidig får du lækre, velsmagende og sunde, hjemmelavede måltider.


3.    Spis grønt tilbehør

Står middagen alligevel på en færdigret fra fryseren, så kan du ret nemt tilføje sundt tilbehør, mens retten alligevel varmer op i ovnen. En let løsning, som både børn og voksne som regel kan lide, er grøntsagsstænger. Snit stænger af gulerødder, agurker, peberfrugter, og hvad du ellers har i køleskabet, og servér med en lækker dip. Det kan for eksempel være hummus, guacamole eller pesto. Med den rigtige dip vil de fleste gerne spise grøntsagsstænger til maden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.