Annoncørbetalt indhold

Slip af med dit affald på en miljørigtig måde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du bosiddende i København og mangler en mulighed for at slippe af med dit storskrald på en miljørigtig måde? I så fald er der heldigvis hjælp at hente. Hos Junkbusters arbejder de hver dag hårdt for at gøre det nemt og overskueligt at slippe af med storskrald København på en ordentlig og miljørigtig måde. Hvis du er interesseret i dette, kan du med fordel læse med her.


Junkbusters elsker teknologi

Hos Junkbusters har de udviklet software, som gør dem i stand til at samarbejde med et kæmpe netværk af lokale vognmænd. Dette bevirker, at du altid får den hurtigste service med mindst mulig udledning af CO2. Har du storskrald København, kan du altså på en nem og miljøbevidst måde komme af dit skrald. Når du bestiller deres services, forholder det sig ikke nødvendigvis sådan, at det er en af deres blå Junkbusters lastbiler, der kommer. Dette skyldes netop deres samarbejde med lokale vognmænd, men uanset hvem der kommer, garanterer de, at du får samme høje service og kvalitet. Alle deres servicepartnere er Junkbusters certificerede, hvilket betyder, at de altid efterlever de krav, som Junkbusters sætter til service, fleksibilitet og miljø. Sidder du inde med storskrald København, er det altså en optimal måde at skille dig af med dit affald. Alt du skal gøre, er blot at bestille deres service gennem deres app eller på deres webside.


God kundeservice er alfa og omega 

Junkbusters blev grundlagt tilbage i 2009, og de har som formål at introducere ubetinget kundeservice samt simple og gennemsigtige services. Dette er to ting, som de mener, at der bliver taget for givet. De har derfor som grundværdi, at alt kontakt med dem skal være en fornøjelse for dig som kunde. Dette gælder både, når du som kunde kontakter dem gennem deres webside, i kundeservice, gennem deres app eller gennem de chauffører, som kører ud til dig og hjælper dig af med dit storskrald København.


Hvordan fungerer det?

Junkbusters tilbyder flere forskellige slags services, men hvis du sidder inde med storskrald, fungerer det sådan, at de sender en af deres affaldstaxier ud til din adresse, og så afhenter de det skrald, som du ønsker at skille dig af med. Skraldet aflæsser de på et udvalgt sorteringsanlæg, hvor det sorteres og genanvendes efter landets højeste standarder. Det betyder, at mere end 90% af dit storskrald bliver genanvendt. Junkbusters er fleksible, og de kan afhente storskrald i både København og Aarhus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.