Annoncørbetalt indhold

Skru op for selvforkælelsen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trænger du også til et afbræk fra hverdagen? Så kan det i den grad anbefales at skrue lidt op for selvforkælelsesparameteret. Dette kan gøres på en lang række af måder. Herunder vil vi dog komme med vores allerbedste tips, som du formentlig kan blive lidt inspireret af.


Det er nemlig vigtigt, at man også afsætter lidt tid til sig selv. Hvis man ikke har overskud og energi, så kan man også have svært ved at være noget fra andre. Husk derfor altid at selvforkælelse er vigtigt – og sæt gerne tid af til det hver eneste uge.


Skønne wellnessfornemmelser

Er der noget mere afslappende end spa og wellness? Det kan dog til tider være en dyr fornøjelse, men med få remedier har du heldigvis mulighed for at skabe din helt eget personlige spa, hvor du blot kan have fokus på dig selv. Dette kan fx være med et skønt og varmt fodbad, hvor du kan nyde en god bog imens.


Det kan også være en skøn ansigtsmaske, som kan være afslappende og beroligende på en helt særlig facon. En ansigtsmaske kan være behjælpelig med at give velplejet og blød hud, der er fri for diverse urenheder, tørre pletter og/eller rødmen. Ikke nok med at du formentlig få smukkere hud med en ansigtsmaske, så fungerer det også som en lille selvforkælelse, der emmer af velvære.

Et godt tip: Én ansigtsmaske fungerer også som en glimrende værtindegave. Det er nemlig noget, som enhver vil få gavn af. Giv en dyrere udgave, som en gave i sig selv – eller køb en af de billigere, der kan puttes i gavekurven. Uden tvivl en lille selvforkælelsesgave, som vil vække stor begejstring. På denne måde kan du også inspirere andre til at gøre noget godt for dem selv.


Ud i naturen – og væk fra det digitale

Naturen har en helt særlig ro over sig. Derfor kan det altså gode betale sig at gå nogle gode og lange ture i naturen – hvor du kan nyde fuglekvidder og den friske luft. Du kan enten nyde gåturen med andre eller med dig selv.


Du kan nyde stilheden – men du kan også tage af sted med en god lydbog eller podcast i ørene. Find ud af hvad, som giver mest mening for dig. Generelt så kan det dog være en god idé, at slukke for ens notifikationer på telefonen under gåturen, så du ikke bliver afbrudt undervejs. Hvis man pludselig får en SMS eller en vigtig mail, så kan roen lynhurtigt forsvinde ud af kroppen igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.