Annoncørbetalt indhold

Skal du sælge din bolig? Sådan gør du den salgsklar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du overfor at skulle sælge boligen, er det værd at tænke på, hvordan du gør boligen salgsklar. Det øger både sandsynligheden for et salg samtidigt med, at du måske kan få en højere pris. Det kan dog virke som et overskueligt projekt, specielt hvis huset ikke er blevet renoveret i årevis. Her får du nogle gode, konkrete råd, som nemt kan gøre dit hus klar til at blive solgt.

Få gulvet slebet

Er gulvet ridset, slidt og generelt grimt at se på, kan det være svært for køberne at få øje på boligens potentiale, fordi de kommer til at fokusere på gulvet. Nogle købere begynder allerede at forestille sig, hvordan de skal lægge timevis af arbejde i huset, før huset er klar til indflytning. Det kan derfor være en god idé at få slebet gulvet og efterbehandlet det, så det fremstår nyt og flot. Det gør en kæmpe forskel for fremtoningen af dit hjem. Gulvkanonen tilbyder professionel afslibning og afhøvling af gulve, ikke bare i Horsens, men faktisk hele Jylland. Vil du være sikker på at få et flot slebet gulv uden besvær og til en god pris, er Gulvkanon et sikkert valg.

Ryd op og skab plads

Er hjemmet rodet og fyldt med ting, kan rummene komme til at se mindre ud, end de er. Hvis du rydder godt op, skaber du mere luft i boligen, og samtidigt gør du det lettere for køberen at se rummene ordentligt. Rod er forstyrrende elementer, og det kan ske, at køberen ubevidst kommer til at fokusere på dine ting frem for de muligheder, som din bolig rummer. Selvfølgelig skal boligen helst ikke være helt tømt for ting, men des færre ting, der er i dit hjem, des større sandsynlighed er der for, at køberen kan se, hvordan de kan indrette din bolig med deres egne ting.

Et godt førstehåndsindtryk

Hvad er det første, som køber ser, når de skal til fremvisning i dit hus? Er forhaven fyldt med ukrudt eller skaller malingen af hoveddøren, er det en god idé at få styr på det. Får køberen et dårligt førstehåndsindtryk af din bolig, vil det nemlig præge negativt, hvordan køberen ser resten af din bolig. Plant nogle blomster i potter ved siden af hoveddøren, fjern skoene, der roder i entreen og fjern ukrudtet i indkørslen. Sørg for, at det første af din bolig, som køberen ser, viser sig fra den bedste side.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.