Annoncørbetalt indhold

Skal du sælge din bolig?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis lige præcis du står og skal sælge bolig, kan det være en god ide at få lavet en boligvurdering. På den måde slipper man for meget besvær. Desuden får man hjælp til at finde den rette ejendomsmægler. Derved kan boligen blive solgt hurtigt muligt til den mest fordelagtige pris. Bor man i Horsens-området, er der masser af hjælp at hente.


Allerede i dag kan man kontakte sin Horsens mægler. De hjælper til med at finde den perfekte ejendomsmægler. Den rette ejendomsmægler kender området bedst. På den måde kan man sikre at vedkommende ved, hvad de potentielle købere har brug for. Derved sikres det, at alle ønsker man måtte have går i opfyldelse.


Boligvurdering er uundværligt 

Men hvorfor er boligvurdering en god ide? Det er der mange gode svar på. Det er ikke kun ejendomsmæglerens kundskab til køberne, der er en fordel. Man sikrer sig, at boligsalget forløber under de rigtige juridiske forhold. Samtidig kan man få professionel rådgivning op til salget. Fremvisning kan ejendomsmægleren også stå for.

For at få bestilt sin boligvurdering kan man klikke sig ind på boligvurdering.nu. Det kan være ret tidskrævende at sælge bolig. Man kan have svært ved at afgøre, hvad ens bolig i det hele taget er værd. På boligvurdering kan man let indhente tilbud fra forskellige ejendomsmæglere. De kan derefter komme og give en gratis vurdering af boligen.


Guide til boligvurdering 

Ejendomsmægleren kommer ud, lige meget om boligen er en ejerlejlighed, villalejlighed eller hus. Boligvurdering vælger 3 lokale ejendomsmæglere. På den måde sikrer man sig, at ejendomsmæglerne kender området rigtig godt. Ved at få hjælp på boligvurdering, slipper man selv for alt besvær. Det kan være svært at finde rundt i de mange sider, hvis man selv ringer.

Alle tilbud som hentes, er uforpligtende og gratis. Først og fremmest skal man blot udfylde en formular på hjemmesiden. Efterfølgende henter de tilbud til en. Der bliver valgt 3 lokale ejendomsmæglere ud. Sidst modtager man 3 vurderinger af boligen. Dette er som sagt gratis. Det er også utrolig nemt.


Boligvurderingens mange fordele 

Det er ofte en fordel at hente tilbud fra flere mæglere. Dette medvirker nemlig, at de internt konkurrerer mellem hinanden. I sidste ende får man derved den bedste pris. Mæglere med kendskab til området, boligen skal sælges i, kan bedre vurdere en realistisk salgspris. En realistisk pris gør, at boligen muligvis bliver solgt en anelse hurtigere.


Onlinevurdering 

Hvis man gerne selv vil stå for meget af salget men gerne vil hjælpes på vej, kan man i stedet overveje en onlinevurdering. Derved bliver der sat en vejledende salgspris på boligen. Dette bliver altså gjort på baggrund af oplysninger af boligen. Disse oplysninger sammenlignes med lignende boliger i området.

Det er algoritmer i computeren som er med til at udregne prisen på boligen online. Data, som indsamles til dette, er blandt andet salgspriser fra tidligere og lokalområdets prisudviklinger i boligmarkedet. Derudover bliver der også set på solgte boliger i området. Det er faktisk helt gratis at få lavet en onlinevurdering. Dog bør man snakke sammen med en mægler lokalt efterfølgende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.