Annoncørbetalt indhold

Skal du flytte til Horsens? Se med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Horsens er en dejlig by, som mange vælger at flytte til. Har du overtaget nøglerne til dit nye hjem? Så kan du få nogle gode råd med på vejen, så du kan sætte gang i flytningen.


Sortér i dine ting

Et godt sted at starte er, at du rydder op i dine ting. Det er ikke sikkert, at du ønsker at have alle dine ting med, når du flytter ud. Sommetider har vi indsamlet mange forskellige ting i løbet af årene, og når vi så står tilbage og skal flytte, så virker det meget unødvendigt at have det hele med. Derfor er det også en god idé, at du giver dig selv tid til at kigge i de ting, som du gerne vil have med, og så du også kan sortere i det hele.


Ting og møbler, du ikke længere ønsker, kan du donere til genbrug eller sætte til salg, hvis du f.eks. starter i god tid. På samme tid bliver der så mindre at transportere til dit nye sted.


Organisér din flytning

Når dit liv skal pakkes ned i kasser, så du kan transportere dine ting sikkert frem til din nye lejlighed eller hus, så kan du gå forberedt til værks.


Start f.eks. med at anskaffe dig papkasser i god tid, så du allerede ret tidligt i din proces kan gå i gang med at pakke ned. Du kan finde både små og store flyttekasser samt nogle, som egner sig specielt til f.eks. tunge bøger eller ejendele ved at være ekstra kraftige.


Det kan være en god idé at skrive på dem, hvilket rum de hører til, så det er nemt at stille klar, når de lander det næste sted. På den måde kan du sortere dine ting efter rum.


Et godt tip er, at du ikke skal fylde én eller flere kasser udelukkende med bøger. Selvom kasserne måske er kraftige, skal du også tænke på, at kasserne skal ud ad din dør, måske endda ned ad trapper. Du skal gerne kunne bære dem, uden det går ud over din ryg.


Flere hænder

Du kan betale et flyttefirma til at komme og afhente samt transportere dine møbler og kasser. Det kan f.eks. være værd at overveje, hvis du har mange tunge møbler og mange flyttekasser. Det kan nemlig kræve nogle ture med trailer, hvis du skal gøre det selv.


Hvis du ikke ønsker at betale for hjælp, kan du også være ude i god tid og få nogle stykker af dine venner til at give dig en hånd med at bære papkasser og møbler op i traileren. Det er efterhånden lidt en tradition at give pizza og selvfølgelig nogle kolde drikkevarer for arbejdsindsatsen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.