Annoncørbetalt indhold

Skab en ny garderobe med designs fra Butik Louise

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med et nyt år skudt i gang, har man tit lyst til at forny sig selv lidt, og det er en god undskyldning for at få en ny stil, eller tilføje nye og flotte ting til sin eksisterende garderobe.

Hos Butik Louise kan du finde et stort udvalg af designs fra det danske mærke Philosophy Blues Original (PBO).


Dansk kvalitet hos Butik Louise

Er du på udkig efter tøj i høj kvalitet og lækre designs, så er Philosophy Blues Original et godt mærke. Siden 1994 har Philosophy Blues Original skabt flotte trends af virkelig høj kvalitet. I deres udvalg kan man finde alt fra kjoler og jakker til bluser og bukser. Alle designs er sofistikerede og moderigtige, og her kan du finde det rigtige sæt tøj hvad enten du skal på arbejde, til fest eller på date! Skab et nyt look med de flotte designs, alle lavet i den højeste kvalitet, og med sans for de nyeste trends. Designs fra Philosophy Blues Original er stilrene og enkle, og egner sig derfor godt til at kunne sammensætte på kryds og tværs.


Få en basisgarderobe med stilrene designs

For den moderigtige kvinde er det essentielt at have en god basisgarderobe, så man kan mikse og matche og altid har et godt udgangspunkt for et look. Hos Butik Louise finder du et stort udvalg af designs som kan danne udgangspunkt for en bred og brugbar basisgarderobe. Et rigtig godt bud er tøj fra Gustav, som rummer alt fra bluser og strik til flotte tasker og smukke kjoler. Det danske modebrand er kendt for sine unikke designs med lækre detaljer. Sammensæt din basisgarderobe med de flotte trends fra Gustav, og vær klar til både fest og en vigtig dag på kontoret! Vi har desuden et stort udvalg af lækre accessories fra Gustav, og du kan for eksempel finde flotte bælter og lædertasker.


Shop nemt og sikkert

Hos Butik Louise er den gode købsoplevelse i fokus, og det er vigtigt for os at du finder det du har brug for, og bliver glad for det du køber. Vi har gjort os umage med at kunne tilbyde et stort og flot udvalg af lækre designs fra mange forskellige brands, så du har et stort udvalg når du skal shoppe nyt tøj. Vi har fri fragt på alle ordrer, og tilbyder 10% rabat på din næste ordre når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Desuden kan vi nu også tilbyde at du kan booke en tid hos en af vores ekspedienter – så får du al den hjælp du har brug for til at finde din næste festkjole eller smarte sæt til kontoret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.