Annoncørbetalt indhold

Send blomster til de mennesker du holder af, nemt og lige til

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man lever i en travl hverdag hvor der er masser af ting at se til, ja så kan man nogle gange komme til at glemme alle de mennesker man elsker. Man står op, tager på job eller i skole, henter børn, tager til fritidsaktiviteter og sørger for mad og meget mere. Dagene går stærkt og derfor kan det være svært at have tid til alt det man egentlig gerne ville. Man kan komme til at glemme nogle af de mennesker man holder af. Du kan derfor læse med her og høre om blomsterlevering, og hvordan dette kan give dine nærmeste et smil på læben.


Husk dem der betyder noget for dig

I en travl hverdag hvor vi ikke har tiden til at se alle de mennesker vi holder af, om det må være forældre, søskende, venner eller andre, ja så er det vigtigt at vi husker disse mennesker på at vi stadig er der, og at vi stadigvæk elsker dem og værdsætter dem.

Man kan nemt komme til at sætte egne behov før alle andres, og dermed også glemme alle de mennesker der er der for os. Derfor er det vigtigt at vi husker disse mennesker, men også gør dem opmærksomme på, at vi stadig sætter pris på dem, uanset hvor længe siden det er vi har ses med dem, eller ringet til dem.


Send blomster og skab store smil

Hvis du ønsker at sprede store smil og kærlighed, ja så kan du med fordel vælge at benytte dig af blomsterlevering. Du kan få leveret blomster alle steder hen, og vælger helt selv prisen og hvilke blomster du ønsker at sende afsted.

Det er super smart, at du ved hjælp af blomsterlevering kan vise de mennesker du holder af, at du stadig er der, og at du tænker på dem. Det kan også være en god måde at forkæle en kæreste eller kone. Blomster kan bruges til meget. Du kan eksempelvis også sende en buket, til en ven der har fået et nyt job, måske en kammerat der har mistet et familiemedlem, eller måske blot for at forkæle og minde om at du er her.

Du kan læse meget mere om, hvem du skal kontakte for blomsterlevering, og hvor nemt det faktisk kan være, ved at klikke på linket øverst oppe. Så send smil og kærlighed ved hjælp af blomsterlevering allerede i dag.


Tak fordi du læste med denne gang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.