Annoncørbetalt indhold

Sådan sparer du penge, når du køber ny bil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er den gamle øse ved at være godt brugt? Så kan det være, at du går med nye bildrømme i tankerne. Men det er ikke billigt at investere i et nyt køretøj, og derfor guider vi her til, hvad du kan overveje næste gang, du skal handle på bilmarkedet.


Sådan sparer du penge på den næste bil – i korte træk

Der er mange måder, hvorpå du kan spare penge, når du skal investere i en ny bil. Her gennemgår vi nogle af de mest væsentlige, og efterfølgende uddyber vi hvert punkt. Du kan for eksempel overveje følgende:


●       Invester i en brugt bil frem for en ny

●       Få billigere forsikringer

●       Sælg din gamle bil

●       Vælg et af de mere prisvenlige bilmærker

 

Ny eller brugt

Det ser godt ud med en splinterny bil, der skinner om kap med solen, men jo nyere bilen er, jo dyrere vil den også være. Bilpriserne er generelt steget en del, og det gælder især nye vogne. Har du et stramt budget, kan du derfor overveje, om det kunne fungere for dig med en bil af ældre dato. Biler taber hurtigt markedsværdi, og derfor kan du få en bil med et par år på bagen til en væsentlig lavere pris.


Billigere forsikringer

Når du køber en bil, skal den også forsikres. Nogle forsikringer er lovpligtige, mens andre er frivillige – men dog en god ide. I forhold til brugte biler er der den fordel, at ældre køretøjer oftere er billigere at forsikre. Det er lig med endnu en kærkommen besparelse, for forsikringer på biler kan blive en dyr affære. Når du skal forsikre din nye bil, bør du undersøge forsikringsmarkedet først. Der er stor forskel på priserne, og det er ikke sikkert, at det selskab, du har dine andre forsikringer hos, kan give dig den bedste pris.


Sælg din gamle bil

Med udsigt til en ny bil skal du overveje, hvad du gør med den gamle. Har den set mange fødselsdage, er det ikke sikkert, at du kan sælge den og få mange penge for den. Måske junior skal have den? Du kan også vælge at sætte den til salg privat eller eventuelt få en bilvurdering hos den forhandler, du gerne vil købe den nye bil hos. Så kan forhandleren måske modregne, hvad den er værd, når du køber den nye vogn.


Mærke og model

Hører du til dem, der drømmer om luksus og stil, når det angår bilen? Så skal du vide, at du hos de mere eksklusive mærker kommer til at betale en høj pris for brand og model. Overvej, om bilmærket er meget vigtigt for dig, for det påvirker prisen i høj grad.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.