Annoncørbetalt indhold

Sådan skaber du mere hygge i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hygge er en speciel følelse og stemning, som betyder enormt meget her i Danmark. Derfor er det også altafgørende, at man sørger for at få indrettet et hjem, som lægger op til ren hygge og gode aftener. Af denne grund har vi her samlet tre gode tips til hvordan du kan skabe hygge i dit hjem.


Bløde siddepladser


Først og fremmest, så er det enormt vigtigt at have bløde siddepladser, hvor man kan læne sig tilbage og bare nyde livet. Det skal være bløde siddepladser, som selvfølgelig ser pæne ud, men som samtidigt bare gør, at man automatisk får lyst til at smide sig der og se en film. Bløde og gode siddepladser kan man få på flere forskellige måder. Det kan være i form af en stor flyder sofa, hvor hele familien kan sidde i. Det kan dog også være i form af en blød og stor lænestol, som er perfekt til at læne sig tilbage i. En wegner lænestol er et eksempel på et lænestol, som aldrig skuffer.


Åbent køkken


Det at have et åbent køkken er mere populært end nogensinde før og det er der mange gode grund til. Først og fremmest får det åbne køkken hele hjemmet til at virke større og er langt mere velkommende end et lukket køkken. En af de store fordele er, at man f.eks. kan stå ude i køkkenet og lave mad, men samtidigt godt kan føre en samtale med dem der sidder inde i stuen og ser tv. På den måde forbinder det åbne køkken hele hjemmet sammen og gør det meget mere nydeligt at stå ude i køkkenet. Med det lukkede køkken kan det hurtigt føles som om at man bliver nødt til helt at gemme det væk fra stuen osv.


Udnyt terrassen og haven


Sidst men ikke mindst, så er det en god ide, at inddrage haven i hjemmet for at skabe mere interesse. Hvis du har en flot terrasse og have, så kan du forbinde den til husets fundament og gøre det muligt, at åbne helt op indefra så terrassen eller haven bare virker som en naturlig forlængelse af stuen. Det er specielt på de varme sommerdage og aftener at dette gør meget for hyggen. F.eks. på en grilldag hvor der kan bruges mange timer på at gå frem og tilbage mellem grillen og andre dele af huset. Derudover får det også hjemmet til at virke større, at have det forbundet på den måde til haven.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.