Annoncørbetalt indhold

Sådan sikrer du bedst hjemmet mod indbrud over julen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ingen, der har lyst til at få besøg af ubudne gæster, og da slet ikke i julen. Julen er tiden for hyggelige og trygge stunder, og det må være alles værste mareridt, hvis man vågner op eller kommer hjem til, at ens hus har haft besøg af indbrudstyve. Men sandheden er, at mange danskerne har meget store værdier liggende i deres hjem over jul, da man måske netop har indkøbt alle julegaverne eller har alle de gaver liggende, som man selv har fået. Uanset hvad, så kan man aldrig være for sikker, og der kommer her et par til tips til, hvordan du bedst sikrer dit hjem hen over julen.


Få et professionelt overvågningssystem

Med et professionelt overvågningssystem med kamera overvågning er du rigtig godt dækket ind. For det første har kameraerne en yderst præventiv funktion, da det er de færreste indbrudstyve, der vælger at begå indbrud i et hus med kameraovervågning. Hvis de alligevel skulle vælge netop dit hus, vil du dernæst kunne få nogle klare og skarpe billeder af tyvene, som kan du udlevere til politiet. Dette vil helt klart hjælpe dem i deres opklaringsarbejde, og øge chancerne for, at du får dine stjålne ting tilbage. De nyeste overvågningskameraer fra Verisure bruger eksempel den nyeste teknologi, og er langt mere avancerede end man skulle tro. De fungerer både ind og ude, optager video i fuld HD-opløsning og har 12 gange optisk zoom, der sørger for knivskarpe billeder af de fremmede mennesker i dit hjem. Desuden kan de nemt betjenes via en app til din smartphone.


Lad som om, at der er nogle hjemme

Dette er et gammelt trick, som dog stadig er et af de allervigtigste råd. Hvis tyvene tror, at du er hjemme, er der langt lavere sandsynlighed for, at de vælger lige netop dit hus, når de er på rov. Der er flere ting, man kan gøre, for at få det til at se ud som om, man er hjemme. Først og fremmest kan du lade lys og eventuel radio køre, når du ikke er hjemme. Det kan godt bruge lidt ekstra strøm, men er helt klart pengene værd, hvis det er med til at undgå indbrud. Du kan også altid bede naboen om lige tømme postkassen, mens du ikke er hjemme, eller tilbyde at de gerne må holde deres bil i din indkørsel, hvis de nu har to biler. På den måde vil det ligne, at du er hjemme i ny og næ, selvom du er væk hele julen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.