Annoncørbetalt indhold

Sådan passer du godt på din elbil

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er i alle tilfælde vigtigt at passe godt på sin bil. Har du en hybrid- eller elbil, kan det dog i mange tilfælde være ekstra relevant at være opmærksom på, hvordan du passer bedst på den. Alt lige fra den daglige brug til valg af mekaniker og serviceaftaler til elbiler er relevant. Er du nysgerrig, kan du blive klogere ved at læse videre.


Den rette serviceaftale er helt essentiel

Det er vigtigt at have sin bil tilmeldt en god serviceaftale. Har du en elbil, skal en sådan serviceaftale varetages hos et værksted, der ved hvordan man håndterer biler med højspænding. Serviceaftaler til elbiler hænger således ikke på træerne, men heldigvis er der alligevel et godt udbud at vælge imellem.


Skal du finde den rette serviceaftale til elbil, kan du med fordel starte din søgning i dit eget lokalområde og derefter gradvist øge din søgning. For eksempel kan du hos værkstedet Autopartner lede efter det grønne e-mærke. Dette lille mærke er undseeligt, men betyder, at du med ro i maven kan efterlade din hybrid- eller elbil til serviceeftersyn eller til reparation.


Lad din elbil op på sikker og korrekt vis

Hvis du gerne vil kunne lade din elbil op derhjemme, handler det om at gøre det på sikker og korrekt vis. Vælg for eksempel at gøre brug af en ladeboks, som oplader batteriet skånsomt og sikkert. Samtidigt er det effektivt, hvis du har behov for dette: Lader du for eksempel bilen lade op over natten, vil den være klar og fuldt ladet den følgende morgen.


Vil du gerne sikre dig, at batteriet i din elbil har det godt, er det relevant at sørge for at behandle det på ordentlig vis. Du kan for eksempel passe på kapaciteten i dit batteri på følgende vis:


·        Sørg for ikke at presse batteriet for meget til yderpunkterne. Ligesom batterierne i vores smartphones, har batteriet i en elbil ikke godt af at være fuldt opladt eller næsten helt tomt. Dette presser nemlig batteriet og tærer på dets kapacitet på længere sigt. Hvis det er muligt, bør du derfor sigte efter middelværdierne for opladning.

·        En anden måde at passe på batteriet i din elbil er ved ikke at presse det for meget med kraftige accelerationer – særligt ikke hvis batteriet er afkølet.

·        Hurtig-opladning kan være praktisk, men på lang sigt er det bedre med tålmodighed.


Er du i tvivl om noget, kan du altid få tjekket op på situationen med gode serviceaftale til elbiler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.