Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du styrke din kommunikation med animerede videoer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Driver du en virksomhed eller er har indflydelse på markedsføringsstrategien i den, virksomhed, som du arbejder i? Så har du garanteret overvejet de forskellige muligheder, der er når man skal kommunikere sine budskaber ud til sine potentielle kunder og sammensætte en markedsføringsstrategi.


Sandheden er, at der er mange forskellige måder, man kan kommunikere sit budskab på. Det kan f.eks. være igennem de klassiske tv-reklamer, som vi alle kender, eller videoer og annoncer på sociale medier, som kan målrettes direkte til ens målgruppe.


Noget, som er tilfælles for alt videomarkedsføring, er, der er et hav af muligheder, når der kommer til det visuelle udtryk, som man præsenterer. I denne artikel vælger vi at fokusere på animeret videomarkedsføring, hvordan det i praksis kan inkorporeres samt hvordan det kan påvirke din kommunikation positivt.


Styrk dit budskab med animationer

En af de helt store fordele ved at benytte animerede videoer i din markedsføring er, at der ikke er nogen grænser for, hvad videoen kan indeholde. Med animerede videoer kan du helt frit slippe kreativiteten løs, og derfor er der mange andre muligheder, som der ikke findes, ved normale videoer.


På den måde kan du også påvirke det budskab, som du ønsker at kommunikere helt ned til detaljen. Hvis budskabet kan blive styrket af overnaturlige eller urealistiske illustrationer, så er det noget, som der uden problemer kan lade sig gøre med animerede videoer.


Tegnefilm og tegneserier taler til hjernen

Når det kommer til at kommunikere et budskab, så handler det meget om, at man skal påvirke det ubevidste ved hjernen. Det er ikke alting, som fanger vores opmærksomhed, men der er mange undersøgelser, som peger på, at tegnefilm og tegneserier er noget, som i den grad taler til hjernen og fanger vores opmærksomhed.


Der er bl.a. stor forskel på klassiske videoer, som man ser på tv og sociale medier, da klassiske videoer ofte inviterer til, at man hurtigt kigger væk og på den måde kan have sit fokus flere steder. Tegnefilm og animationer har derimod en abstrakt størrelse og inviterer derfor vores hjerne til at fordybe sig.


Det er derfor en meget effektiv metode til at fange seerens opmærksomhed uanset hvilket budskab, videoen indeholder. Hvis budskabet også fanger seerens interesse, har du derfor rigtig gode muligheder for at skabe en interesseret kunde i din forretning.


Hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan tegnefilm og tegneserier kan inkorporeres i din videomarkedsføring, så kan du læse mere på levendestreg.dk.


Visuel storytelling er fremtiden

Når det kommer til storytelling, så har animationer og tegnefilm endvidere en fordel, som i den grad kan mærke, når man sammenligner med traditionelle reklamevideoer. Når man arbejder med storytelling, så handler det ofte om at skabe et narrativ for både at skabe et tilhørsforhold samt påvirke en adfærd ved din målgruppe.


Undersøgelser har endvidere vist at tegnefilm skaber empati og tillid, hvilket er to nøgleord, når det kommer til at påvirke en adfærd hos ens målgruppe.


Det bliver hele tiden sværere og sværere at fange ens målgruppes opmærksomhed, som et resultat af, at der er meget støj på sociale medier og nettet som helhed. Derfor er animerede videoer både med til at fange din målgruppes opmærksomhed samt styrke din kommunikation og dit budskab.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.