Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du gøre træningen på løbebåndet sjovere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det kan være ret så kedeligt og ensformigt at træne på et løbebånd. Der foreligger dog alligevel et væld af muligheder, hvis du gerne vil snyde din hjerne og gøre træningen på båndet lidt sjovere. Har du ikke et løbebånd, men kunne du godt tænke dig et? Find et løbebånd til dine behov.


Sæt din favoritserie på

Er du så heldig at have et løbebånd i hjemmet, så kan du med fordel placere det foran dit fjernsyn og se et afsnit eller to af din favoritserie. Er der ikke plads i stuen, kan du placere din mobiltelefon på maskinen i stedet. Det er også et godt alternativ, hvis du træner i et fitnesscenter, hvor der ikke nødvendigvis er et fjernsyn til rådighed.


Lyt til motiverende musik

Når du træner på løbebåndet, kan du smide et par høretelefoner i ørerne og sætte din favoritmusik på. Det får tiden til at gå så meget hurtigere, og du kan holde kilometer efter kilometer, når du har nogle gode sange at lytte til imens. Du kan med fordel udplukke nogle sange i et højt tempo, hvis du vil motiveres til at løbe lidt hurtigere.


Træner du på løbebånd derhjemme, er der ingenting der holder dig tilbage fra at skrue helt op og give den gas til dine favoritsange. Vil du gerne høre meget høj musik imens, kan du sætte musik på via fjernsyn eller højtaler og dermed skåne dine øregange.


Variér træningen på dit løbebånd

Løbebåndet byder på en masse sjove træningsformer, fordi du nemt og hurtigt kan regulere hastigheden og i nogle tilfælde også hældningen. Du kan eksempelvis træne intervalløb, hvor du skifter mellem hurtigt og langsom løb/gang. Du kan også træne progressionsløb, hvor du løber tre intervaller med henholdsvis langsomt, normalt og hårdt tempo. Det gør træningen lidt sjovere, når du varierer, hvad du laver, fremfor hvis du udelukkende løber i et ensformigt tempo i 20 minutter hver gang.

Sæt mål og konkurrér mod dig selv

Keder du dig, når du løber, hvorfor så ikke konkurrere mod dig selv? Udover at det gør din træning meget sjovere, så bliver din form også bedre og bedre for hver gang.


De fleste løbebånd er udstyret med et display, hvor du kan se distance, tid og andre vigtige parametre. Når du sætter nogle mål og konkurrerer mod dig selv, vil det øge dit incitament til at yde en ekstra indsats.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.