Annoncørbetalt indhold

Sådan holder du dine blomsterbede smukke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange af os, der sukker både længe og højlydt, når det er ved at være tid til, at vi finder haveredskaberne frem. Det betyder nemlig, at vi har flere timer forude i akavede arbejdsstillinger og ofte bagende sol, mens vi gør alt, hvad vi kan for at blive fri for ukrudt og andre former for uønsket plantevækst.

Det kommer igen

Og lige meget hvor ordentligt vi gør arbejdet, så vil vi om ganske kort tid igen se, hvordan det pibler op med de grønne uønskede vækster – det er derfor et uendeligt arbejde at holde en have pæn og fri for ukrudt.

Hæm væksten af ukrudt i dine blomsterbede

Det er der dog heldigvis noget, som der findes nogle forskellige råd for. For selvom det er næsten umuligt helt at undgå ukrudt, idet det også kan komme fra luften og dermed ligge sig ovenpå alt, så er det muligt at hæmme væksten markant for eksempel i dine blomsterbede.

Det er noget, der kan lade sig at gøre, hvis du tager et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med kakaoskaller.

Derfor bør du bruge kakaoskaller

Når der er tale om kakaoskaller, så er det netop skallerne fra kakaobønner. De virker meget ukrudtshæmmende, og derudover hjælper de også med at undgå for eksempel dræbersnegle og en lang række andre insekter i haven, der kan være med til at gøre skade på dine planter og blomster.

Læg skallerne i et godt lag direkte på jorden

Kakaoskallerne bør lægges i et lag bestående af 3.5 centimer i jorden i for eksempel dine bede eller under dine buske, og så vil de have den største effekt. Sørg dog også for at fjerne eventuelt ukrudt først og vand gerne jorden, hvis den er udtørret.

Find kakaoskallerne online hos bygpris.dk

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; bygpris.dk, hvor du netop har rig mulighed for at finde kakaoskaller hos en lang række forskellige forhandlere.

Sammenlign priserne fra mange forskellige forhandlere

Det betyder, at du har rig mulighed for at finde de kakaoskaller, der stemmer bedst overens med dine behov, ønsker og krav. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til mængden, kvaliteten og prisen, som du skal betale for det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.