Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du din og dine børns garderobe klar til foråret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forårets første stråler har allerede ramt vores breddegrader, og selvom det ikke helt kan ses på termometeret endnu, bliver det snart varmere i vejret. Det betyder også, at vi skal til at pakke vores store dunfrakker væk og finde de lettere overgangsjakker frem. Derfor skal vi selvfølgelig også til at opdatere vores klædeskab, så vi hurtigt bliver klar til foråret og sommerens ankomst. Måske du allerede har gået og tænkt, at du skulle opdatere din garderobe eller måske du først kommer i tanker om det nu. Uanset hvad, så læs med her og få inspiration til hvordan du gør din og dine børns garderobe klar til foråret.


Ryd op og ryd ud

For at gøre klædeskabet forårsklar, så er det først og fremmest vigtigt, at du får ryddet ud i de ting du ikke bruger længere eller som du ikke har tænkt dig at gå med. Brug en halv dag på det, og tag et stykke tøj op ad gangen, som du beslutter dig for enten at beholde, sælge eller donere. Det vil gøre det meget nemmere for dig bagefter at finde ud af hvad du har og hvad du mangler i din forårsgarderobe.


Børnetøjet

Det er en rigtig god idé at gøre det samme med dine børns garderobe. Der er uden tvivl både ting der er blevet for små og for slidte siden sidste år, og som derfor skal sælges, smides ud eller gives væk. Derefter kan du lynhurtigt se, hvilket tøj dit barn mangler, og købe det du har brug for hos for eksempel Wheat. Husk desuden gummistøvlerne og regntøjet, da det danske forårsvejr ofte kan byde på mange regnbyger. Hvis du har små børn, vil de helt sikkert også gerne ude i det våde vejr og hoppe i vandpytter, så det er en god idé at være forberedt.


Køb genbrug

En anden mulighed, når du skal opdatere din egen og dine børns garderober, er at kigge på genbrugstøj. Der er efterhånden kommet utallige genbrugsbutikker, og sågar loppesupermarkeder, rundt om i landet der forhandler både voksen- og børnetøj. Der er også mange steder på nettet hvor du kan købe brugt tøj. Det er ofte billigere at købe brugt og på den måde sparer du både penge og slår et slag for miljøet. Der bliver nemlig stadigvæk produceret alt for meget tøj, så jo mere vi som forbrugere kan genanvende det tøj der allerede er blevet produceret, jo bedre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.