Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du nemt ud af, hvad din bil er værd

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du planer om at sælge din bil? Hvis svaret er ja, så bør du starte med at finde ud af, hvad den er værd. Hvis du ikke ved, hvad din bil er værd, vil det være svært at sætte den til salg, og derfor er det et godt sted at starte.

Mange oplever dog, at det er svært at finde ud af, hvad deres bil egentlig er værd. Det skyldes, at de ikke ved, hvordan de skal gribe det an. Faktum er dog, at det faktisk ikke behøver at være svært at finde ud af det.

Find lignende biler på nettet

Når du skal finde ud af, hvad du kan forvente at få for din bil, er der flere måder at gøre det på. Det letteste er dog at finde lignende biler på nettet. Du kan lede efter disse på Facebook eller på sider som Bilbasen, Biltorvet, DBA mv.

Hvis du beslutter dig for at bruge denne metode, er det vigtigt, at du kun tager udgangspunkt i biler, der minder om din. Det vil sige, at det skal være samme model, årgang, stand mv. Er de ikke stort set ens, vil du nemlig ikke få et retvisende billede af, hvad du kan sælge din bil for.

Brug et bilvurderingsværktøj

Ønsker du ikke at skulle klare arbejdet selv, er der dog også mulighed for at undgå det. F.eks. kan du vælge at gøre brug af et værktøj som Solgt.com bilvurdering. Fordelen ved dette værktøj er, at du ikke selv skal i gang med at undersøge markedet.

Derimod skal du blot indtaste din nummerplade, hvorefter værktøjet kan scanne markedet for lignende biler. Ud fra dette, vil du få oplyst en pris, som du kan bruge, når du sætter din bil til salg. Om du vælger at bruge den oplyste pris, er dog helt op til dig selv.

Overvej din tidshorisont

Når du skal vurdere, hvad din bil er værd, er det også en god idé at overveje, hvad din tidshorisont er. Hvis det er vigtigt for dig, at du får den solgt hurtigt, vil det nemlig være en fordel at prissætte den en tand under andre biler på markedet.

Har du derimod ikke travlt med at få den solgt, sker der ikke noget ved, at du skruer en smule op for prisen. Dette skal du derfor gøre dig tanker om, inden du beslutter dig for, hvilken pris, du vil sætte din bil til salg til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.