Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du lejligheden fra dine drømme

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være lidt af en jungle, når man skal finde sin lejlighed. Der findes tusindvis af forskellige lejligheder derude, og det er lige før, at der findes lige så mange forskellige platforme, hvor alle disse lejligheder bliver fremstillet. Der er ofte mange penge på spil, når man snakker om lejligheder, og derfor kan det være en rigtig god idé, at man sætter sig grundigt ind i tingene inden man sætter sin underskrift nogle steder. Her kommer tre tips til, hvordan du kommer sikkert igennem denne proces.


Kig de rigtige steder

Find ledig lejebolig på BoligPortal hvis du vil være på den helt sikre side hvad angår udlejere. Her kan du nemlig se, hvor lang tid udlejeren har været medlem af BoligPortalen, samt hvor mange andre boliger, de udlejer. Det kan ofte være et rigtigt godt pejlemærke, for at sikre at der ikke er tale om en svindler. BoligPortalen er desuden Danmarks største online samling af private udlejningsboliger, og det er yderst sjældent at der udlejes boliger, som ikke er finde herinde. Derfor behøver du ikke at kigge efter lejligheder på flere forskellige hjemmesider, men kan nøjes med denne ene.


Få styr budgettet

Der er tre forskellige beløb, som du skal være opmærksom på, når du kigger efter en lejebolig. Det første er naturligvis huslejen, som bliver trukket hver eneste måned, og som er en del af dit hverdagsbudget. Derudover er der indskuddet, som ofte svarer til tre måneders husleje. Du skal ikke regne med at få hele indskuddet tilbage, da mange af pengene herfra går til istandsættelse af lejligheden når du flytter, men det er vigtigt, at du tjekker at lejligheden også er i god stand, når du flytter ind. Det sidste er forudbetalt husleje, som i nogle tilfælde også kan svare til tre måneders husleje. Hvis du betaler forudbetalt husleje i forbindelse med dit indskud, skal du ikke betale de tre måneders husleje, i de sidste tre måneder, du bor i lejligheden.


Undgå at blive snydt

Som vi lige var inde på, er det vigtigt, at du ikke underskriver dit indflytningssyn, hvis ikke du er enig med din udlejer omkring standen af lejligheden. Det kan nemlig godt volde problemer, når du flytter ud igen. Husk desuden at tage billeder af alle småfejl i lejligheden, så du ikke skal betale for dem, når du flytter ud. Desuden bør du aldrig skrive under på en lejekontrakt uden først at have set lejligheden, da det desværre er sådan mange svindler, og udlejer ikke-eksisterende lejligheder til mange uvidende lejere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.