Annoncørbetalt indhold

Sådan får du luft i økonomien

PR-foto credit

Denna artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis man har set Luksusfælden, så ved man, hvor galt det kan gå, hvis ikke man har styr på sin økonomi. Gang på gang ser man skrækeksempler på danskere, der slet ikke har overblik over deres lån, deres budget og deres udgifter. Det kan faktisk sagtens lade sig gøre at have en sund en økonomi uden at leve på saftevand og nudler, så her kommer tre gode tips til, hvordan du får lidt luft i økonomien.


Få styr på dine lån

Lad os starte med at slå fast, at der ikke er noget galt i at have lån. Det er de færreste af os, der har råd til at betale et hus eller en bil kontant, og derfor er det en helt naturlig del af din privatøkonomi, at der er en række kreditorer, der skal betales - men der er faktisk også rig mulighed for, at simplificere tingene en smule. Du kan nemlig vælge at samle dine lån i et samlelån, og på den måde slipper du både for at have mange forskellige kreditorer, samtidig med at ét enkelt samlelån i de fleste tilfælde vil være billigere, end flere forskellige lån.


Læg et budget

Der er mange forskellige måder at administrere ens penge på, og én af dem, er at lægge et budget. På den måde ved du helt præcist, hvor mange penge du har til rådighed hver måned. Du kan både lægge budgettet for hele måneden, eller for hver uge. Hvis du vælger for hver uge, kan du, hvis der er penge til overs om søndagen, forkæle dig selv lidt med godt weekendslik eller føre pengene med over til næste uge. I dit budget kan du også lave poster som ‘gaver’ eller ‘biludgifter’, hvor du hele tiden kan lægge penge til siden. På den måde er du hele tiden på forkant med alle de uforudsete udgifter.


Tjek dine faste udgifter

Hvis du er én af dem der har haft den samme internetudbyder eller samme forsikringsselskab de sidste ti år, kan det godt være, at du er en rigtig populær kunde - men det er desværre ikke altid, at de loyale kunder bliver belønnet. Der kan være rigtig mange penge at spare, ved at tjekke eksempelvis dine regninger for internet, fjernsyn, mobil og forsikringer. Det er altid gratis og uforpligtende at indhente tilbud på alle disse ting, og så kan man hurtigt tage stilling til, om det er tid til at skifte udbyder. Ofte kan du endda få nogle gode tilbud som ny kunde, der kan hjælpe dig med at spare flere hundrede kroner i måneden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.