Annoncørbetalt indhold

Sådan får du et nyt udtryk i dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske er du er ved at være et sted, hvor du er træt af at kigge på de samme møbler og den samme indretning i hjemmet. Det kan være, at du har boet det samme sted og har haft de samme møbler i lidt for lang tid. Du er ved at kaste op, hver gang du kigger på gardinerne, og møblerne i stuen står bare helt forkert. Det behøver måske ikke at være helt så ekstremt, men det kan være, at det er ved at være på tide, at der sker noget nyt med indretningen i hjemmet. Det kan også bare være, at en delvis udskiftning kan gøre det. Problemet er bare, at du ikke helt har styr på, hvad der skal ske, hvilke møbler der skal skiftes ud, og hvilke muligheder der er. Hvis du er i tvivl, kan du finde meget inspiration, samt købe de fleste af møblerne hos sinnerup, som altså kan være en stor hjælp, til at komme på rette spor. Nogle af de ting, du kan hente inspiration til hos sinnerup, er der skrevet om nedenfor.


Nye trends til boligen

Noget af det, som du kan finde hos sinnerup, er tips og de nye trends til boligen. Det kan være svært selv at vurdere, hvad der er oppe i tiden, derfor er dette godt sted at starte, hvis du gerne vil se de nyeste trends. Noget af det, som sinnerup skriver om, er blandt andet hvilke farver, materialer, temaer, osv, som vil blive populært i løbet af år 2022. Du kan tage udgangspunkt i det, sinnerup skriver, og så kan du tilpasse resten selv, så du får dit eget personlige præg, hvilket er vigtigt i dit eget hjem. hvis det er helt svært at finde ud af, man kan altid tage ind i dres forretning og se de forskellige udstillinger for inspiration.


Indretningstips

Alt efter hvilket rum du gerne vil lave om i, kan du også finde hjælp her. Sinnerup har lavet oversigter med indretningstips til de forskellige rum. Der er både tips til køkken, stue, badeværelse, soveværelse, osv.

Det er altid en god ide at hente hjælp hos professionelle. Sinnerup arbejder med dette hver dag, og de har derfor fuldstændig styr på, hvad der er et godt valg, når det gælder indretning.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvilke muligheder du har, og hvad du tænker, der skal ske derhjemme. Du kan finde endnu mere inspiration inde på Sinnerups egen hjemmeside, hvis du har brug for at se mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.