Annoncørbetalt indhold

Optimér dine mødelokaler uden at gå på kompromis med plads og kvalitet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En vigtig del af hverdagen på et kontor er møder, og for at få det fulde udbytte er det vigtigt med de bedste betingelser for at kunne afholde både de store og de små. Men kontorindretning kan være en svær størrelse, når du gerne vil have den optimale indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri uden at gå på kompromis med plads og lys på kontoret.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du nemt kan få de bedste mødelokaler med lydisolerede lofter og smarte foldevægge. Mødelokaler behøver nemlig ikke være ensbetydende med, at du skal give afkald på plads og funktionalitet på kontoret.

Få lyset ind med lydisolerede glasvægge

Når det kommer til kontormiljøer, er det altafgørende med lyse og indbydende lokaler. Men for mange kan det føles som en begrænsning at skulle have plads til mødelokaler og på den måde gå på kompromis med både plads og lys.

Heldigvis er der råd for det med DEKO, der tilbyder hovedentreprise, når det kommer til at skabe funktionelle mødelokaler. Du kan få lydisolerede og brandsikre glasvægge, der gør det nemt at få mødelokaler, der giver plads til, at lyset kan komme ind og sikre et åbent og attraktivt kontormiljø. Med totalentreprise på opgaven vil du få mulighed for at få de bedste løsninger til dine kontorlokaler, og det betaler sig at prioritere højt på listen.

Brug al pladsen med foldevægge

Ud over at vælge lydisolerede glasvægge, der sikrer de bedste betingelser for møder og et åbent kontorlandskab, er foldevægge også en oplagt løsning, som du blandt andet også finder hos DEKO. Foldevægge gør det nemt og enkelt at få multifunktionelle kontorlokaler alt efter begivenheden. Her kan du opdele det store mødelokale i flere små, så der er plads til mindre møder i hverdagen. Er der brug for mere plads, kan du lægge de små mødelokaler sammen og på den måde få plads til at bibeholde det store rum.

Indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri er typisk en opgave, hvor der er brug for indretningsentreprenører. Ved at få professionelle øjne på projektet, kan du langt nemmere sikre dig, at kontorarealets potentiale udnyttes til fulde samtidig med, at fagpersoner kender til de forskellige muligheder, der findes på markedet.

Kontoret er afgørende for det gode arbejdsmiljø

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der i de senere år har været et stort fokus på de fysiske rammer for medarbejdere og kunder. Når det kommer til medarbejdernes tilfredshed, spiller ikke kun løn og sociale relationer en rolle. Også det gode arbejdsmiljø i forhold til de fysiske rammer er et vigtigt og afgørende element, og det ses blandt andet i Arbejdstilsynets Arbejdsmiljøpulje, der gør det muligt at forbedre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i private virksomheder.

Derfor er det også værd at prioritere at optimere kontoret til fulde. Det vil ikke kun skabe nogle gode rammer for dine medarbejdere, for det vil samtidig lægge op til brug og fokus, når der skal afholdes møder internt i virksomheden. Samtidig vil kunder også få et positivt indtryk af virksomheden, når der er helt styr på de gode faciliteter og flotte mødelokaler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.