Annoncørbetalt indhold

Opmagasinér dyrebare møbler indtil de får et formål

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du flere møbler, end du har plads til i hjemmet? Måske har du nogle arvestykker, hvor at deres designs overhovedet ikke passer til den stil, du ønsker af indretningen. Hvis affektionsværdien ikke kan berettige, at du stiller dem an i stue eller alrum alligevel, må du finde et andet sted, de kan stå. Hvis nogle møbler er penge værd, så kan de sælges. I første omgang kan du dog opmagasinere dem.


Det er en gambling at stille dine møbler et tilfældigt sted

Det kan sagtens være, du har noget familie, som står klar til at opbevare dine møbler for dig, indtil du har fundet noget at bruge dem til. Men står de sikkert ude i forældrenes stald eller på et støvet loft? Det gør de nok ikke, for alt kan overgå dem lige fra fugtskader til angreb fra skadedyr eller fra solens UV-stråler. Her skal du have et professionelt opbevaringsrum, hvor at disse farer ikke findes.


Få et opbevaringsrum med styr på sikkerheden

Lej et opbevaringsrum hos BoxDepotet, hvis du ønsker at vide dig sikker på, at dine møbler mv. står i opvarmede rum, hvor alverdens skadedyr får svært ved at nå dem, og hvor de er værnet mod tyveri såvel via mekanisk sikkerhed, som via alarmsystemer og vagtværn. Her kan oldemors kommode stå, uden du behøver frygte for, at hele møblet er gået til, når at du engang har fundet en køber til det.


Betal ikke for flere kvm, end du har brug for

Hos virksomheder, der tilbyder opmagasinering af møbler, får du ofte mulighed for at vælge mellem opbevaringsrum med vidt forskellige størrelser. Så du behøver ikke punge ud for leje af et rum på 15 kvm, hvis du bare har brug for et lille rum på 5-10. Hvor meget koster det i grunden at få møbler opmagasineret i et opbevaringsrum? Det skifter, men du vil blive overrasket over, hvor billigt det er.


Er det dyrt at få et depotrum til dine møbler?

For du kan finde billige depotrum landet over, hvor du betaler nogle få 100 kr. om måneden for at få fx 4-6 kvm plads til din rådighed. Så hvis du bare ønsker at få et par møbler eller flyttekasser lagret et sted, kan du slippe forholdsvist billigt. Hold dig ikke tilbage fra at opsøge tilbud på opmagasinering – og hvis du er i tvivl om, hvad der gøres for at passe på dine møbler, så spørg endelig hos firmaerne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.