Annoncørbetalt indhold

Oplev hele verden i Nordjysk oplevelsespark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du turist i det jyske og søger en på opleveren? Har du tilmed en oplevelsesrejsende eller eventyrer i maven, kan du med fordel slå et smut forbi Verdenskortet i Klejtrup Sø mellem Hobro og Viborg. Her finder du oplevelser og aktiviteter for hele familien.


I den unikke oplevelsespark er der rig mulighed for en sjov og lærerig dag for hele familien. Under åben himmel kan du gå på opdagelse i verdenskortet, tage en jordomrejse, spille gamle spil eller hilse på dyrene. I Klejtrup sø er alverdens lande gennem tiden skudt op mellem marksten og blevet en uundværlig oplevelse for lokale og besøgende.


Hele verden som legeplads

Foruden det spektakulære verdenskort finder du i parken underholdning for store og små. Her er rig mulighed for at nyde det gode vejr og tilbringe en mindeværdig dag sammen med familien. Parken er spækket med underholdende oplevelser og lærerige aktiviteter, når børn og voksne giver sig i kast med geografisk leg i verdenskortet.


Om Verdenskortet

Verdenskortet er at finde i den del af parken, der grænser op mod Klejtrup Sø. I søen er hele verden med tiden blevet til gennem årlige vandinger og nøje udvalgte placeringer af store marksten. Over en længere årrække er de store marksten blevet placeret på isen om vinteren, hvortil et nyt land, kontinent og verdenshjørne er brudt frem i takt med forårets udspring. Markstenene danner derfor ramme for det spektakulære verdenskort, omgivet af vand fra Klejtrup Sø.


Ideen til Verdenskortet i Hobro opstod ved vanding af engen, hvor en ø lignende Jylland en dag stod frem, sidenhen er alverdens øer og lande også kommet til.


Aktiviteter for hele familien 

Vil du på opleve attraktioner i Midt- og Nordjylland kommer du ikke udenom en jordomrejse i verdenskortet ved Klejtrup Sø. Tag på opdagelse i alverdens lande med sjove aktiviteter for hele familien. Her er både plads til sjov og leg, samt mulighed for at lære en ting eller to om den store verden, gamle spil eller parkens dyr.


Her får du en lærerig oplevelse i verdens geografien, alt imens du nyder en mindeværdig dag med familien. Både store såvel som små kan være med under et besøg i parken.


Er du allerede bekendt med parken og ønsker du at afholde en anderledes fest, arrangement eller andet - udlejer vi også gerne lokaler til fest og større arrangementer.


Kontakt os allerede i dag eller kig forbi parken til et besøg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.