Annoncørbetalt indhold

Oplev det gamle København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vores fantastiske og kulturelle hovedstad er proppet med et utal af spændende seværdigheder og oplevelser, og mulighederne er nærmest uendelige. Hvis du går en tur gennem de københavnske gader og stræder, kan du ikke undgå at mærke Danmarkshistoriens vingesus. København oser nemlig af historie og levn fra fortiden, og byen er spækket med gamle historiske slotte, arkitektur og adskillige museer, der fortæller historien om det gamle København. Udlandet har da også fået øjnene op for vores smukke hovedstad, men coronapandemien har naturligvis sat sit meget tydelige præg på turismen i Danmark. Alligevel er der rigtig mange danskere, som aldrig har taget på eventyr i København. Hvis du er interesseret i Københavns historie eller bare nyder flot arkitektur, så læs med her, hvor vi vil guide til steder, du bør besøge, hvis du vil opleve det gamle København. Og så kan du altid tage på en fantastisk frokost restaurant København, når benene er blevet trætte, og maven trænger til lidt mad.


Nyhavn

Det er svært at komme udenom farverige Nyhavn, når man taler om historiske seværdigheder i København. Det smukke havnekvarter stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Kanalen er udgravet af svenske krigsfangere fra Karl Gustav-krigene og var i begyndelsen en travl erhvervshavn, der var kendt som et af de mindre pæne områder i København. Nyhavn var dengang præget af værtshuse og glædespiger, der blev besøgt af sømænd fra hele verden. I dag er Nyhavn et af de absolut mest besøgte kvarterer i København, og det er fyldt med hyggelige cafeer og restauranter.


Kastellet

Kastellet emmer, ligesom Nyhavn, af historie og er helt sikkert et besøg værd. Her kan du nemlig opleve et af Nordeuropas bedst bevarede fæstningsværker. Kastellet blev også opført i det 17. århundrede, og det var en meget vigtig del af Københavns forsvar frem til midten af 1800-tallet. I dag er Kastellet en velbesøgt kulturperle, som du helt sikkert bør besøge, hvis du er i København.


Frilandsmuseet 

Frilandsmuseet ligger strengt taget ikke i København, men derimod i Kongens Lyngby, der er en del af Storkøbenhavn. Alligevel synes jeg, at I bør tage turen til Frilandsmuseet, hvor I kan opleve mere end 50 bygninger fra hele Danmark. Du kan blandt andet besøge gamle gårde, huse og vandmøller og få et indblik i, hvordan det så ud i gamle dage. Frilandsmuseet er samtidig et af verdens største og ældste frilandsmuseer, og det er en stor oplevelse at hoppe 200 år tilbage i tiden og få et indtryk af, hvordan man levede dengang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.