Annoncørbetalt indhold

Opgradér din bolig med en ny indretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trænger du til, at der sker noget helt nyt i dit hjem? Eller er du træt af din indretning? Så er det oplagt at lave om med en ny og frisk indretning og måske nogle nye møbler.

Din indretning har rigtig meget at sige for dit hjems stemning og atmosfære. Derfor er det også værd at bruge tid på en hyggelig indretning.


Saml inspiration til din indretning

Hvis ikke du har nogle gode idéer og inspiration, så er det svært bare at lave en ny indretning. Det er nemlig svært bare at ændre din egen indretningsstil lige pludselig, hvis ikke du har noget at tage udgangspunkt i.

Derfor er det en stor hjælp at samle inspiration til både farvevalg, materialer, indretningsløsninger m.m. Hvis du finder en masse ting, som du godt kan lide, så er det meget nemmere at gå i gang med en ændring af din indretning.

Du kan søge inspiration i boligmagasiner, på boligblogs, på sociale medier, i boligforretninger m.m.


Led efter ting der gør dig glad

Det kan godt virke uoverskueligt og svært at indrette et hjem mere eller mindre på ny. Men faktisk handler det i bund og grund bare om at vælge nogle ting og møbler, der gør dig glad. Din indretning skal gøre dig i godt humør, så du har lyst til at bruge tid derhjemme.

Derfor skal du altid gå efter nogle ting, der tiltaler dig og gør dig i godt humør. Så behøver det ikke altid at passe ind i et boligmagasin.

Hvis du har svært ved at skabe en sammenhæng og en rød tråd i din indretning, så er det altid en hjælp, hvis du bruger farver til det. Hvis du lader nogle bestemte farver gå igen flere stedet i din indretning, så opnår du nemlig helt automatisk en større sammenhæng.

Det kan blot være helt små detaljer, hvor der er nogle farver, der går igen flere steder.


Kombinér nyt og gammelt

Det er slet ikke nødvendigt at skifte alt ud i dit hjem for at lave en ny indretning. Tværtimod skal der ikke ret meget til. Faktisk får du som regel et rigtig godt og autentisk resultat, hvis du kombinerer nye og gamle ting.

Derfor kan du beholde rigtig mange af dine ting og i stedet blot tilføje nogle enkelte nye for at få et frisk pust. Det er en nem måde at skabe en ny indretning på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.