Annoncørbetalt indhold

Nyd godt af naturens skatkammer med Firmafrugt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Firmafrugt giver energi og glæde til medarbejdere i Jylland

Lange dage på kontoret med mange arbejdsopgaver, e-mails at besvare og lange møder kan sætte sit præg på humøret og tendensen til at ty til usunde snacks i løbet af dagen. Med en Firma Frugtkurv eller Frugtkasse Aarhus fra FrugtKurven, kan du forkæle dine medarbejdere i Aarhus og Aalborg med frisk og sund frugt, og hjælpe dem med at holde fast i de gode vaner og holde chokoladen for døren.


I Aarhus og Aalborg kan I også få leveret frugtkurve og frugtkasser med forskellig frugt og grønt

Er du på udkig efter en måde at sørge for at holde energien oppe hele dagen i din virksomhed, så er FirmaFrugt Frugtkasser og Frugtkurve Aarhus og Aalborg en god løsning. Firmafrugt Aarhus og Aalborg – frugt til virksomheden er en fantastisk måde at få sunde vaner ind i hverdagen. Alle kender til at blive mere træt og uoplagt i løbet af dagen, og tit kommer man til at spise nogle usunde snacks, som faktisk bare gør det endnu værre! Med frisk frugt fra FrugtKurven har I en enestående mulighed for at forkæle jeres medarbejdere samtidig med at I gør en forskel og er med til at holde et stabilt blodsukker hos jeres medarbejdere dagen igennem. Frugt er en del af en sund kost, og med vores store og lækre udvalg er det endnu nemmere at række ud efter et sprødt æble end en chokoladebar.


Frisk frugt leveret i flotte kurve direkte til jeres firma i Aarhus og Aalborg

FrugtKurven leverer frisk frugt og grønt til virksomheder i hele Danmark, og også i Aarhus og Aalborg. Der er mange forskellige frugtordninger at vælge imellem, og I kan vælge om I ønsker en konventionel Frugtkurv eller Frugtkasse, eller om I ønsker at det skal være økologisk. Med de økologiske FirmaFrugt Aarhus frugtkasser og frugtkurve er I med til at sørge for færre sprøjtegifte, og gøre en forskel for naturen og miljøet. Vores fine frugtkurve består altid af en sund og lækker blanding af friske frugter som for eksempel æbler, bananer, pærer og andet frugt, samt et udvalg af årstidens frugter. Frugt fra FrugtKurven er altid af den allerhøjeste kvalitet, og vi håndpakker alle frugtkurve og frugtkasser i vores kasser af eget design – så er du helt sikker på at din friske frugt når frem til dig som den skal.Stort udvalg og mange muligheder for Frugtordning Aarhus og Aalborg

Vi leverer frisk frugt til virksomheder i både Aarhus og Aalborg, og der er altid masser af forskellige frugtordninger at vælge imellem. Uanset om jeres firma er stort eller lille, så har vi en FirmaFrugt Frugtkurv eller Frugtkasse Aalborg, som passer til jeres behov! Med Frugtordning Aalborg kan I sørge godt for jeres medarbejdere.

Ud over alle vores frugtkurve og frugtkasser, så har vi også et stort udvalg af snacks og grøntsags-snacks. I vores store udvalg kan du blandt andet finde sprøde nødder, Frugtmuffins og dadelkugler fra Cocohagen. Er I ude efter ekstra speciel opvartning til et særligt møde, så er vores Mødefrugt en helt oplagt løsning! Her får I et lækkert udvalg af frisk frugt samt lækre snacks og vindruer – så er alle klar til et vigtigt møde uden frygt for at gå sukkerkold!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.