Annoncørbetalt indhold

Nyd din have i den kolde tid med en havepejs

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En havepejs er ikke kun hyggelig at se på, men også et praktisk element i haven. En pejs i haven kan bruges til at tænde op i, når der skal holdes en hyggelig aften med vennerne, så I kan holde varmen. Med en kop varm gløgg eller Irish Coffee, ild i pejsen, frisk luft, tæpper og lyden af rusken i træerne bliver det ikke hyggeligere!

Hvad fordelene ved at have en havepejs i den kolde tid?

En havepejs kan være med til at forlænge sæsonen for udeliv. Med ild i pejsen kan man nemlig sidde ude længere ind i efteråret og nyde de sidste solstråler. Den er altså perfekt til at skabe hygge i haven, selvom temperaturen begynder at falde.

En anden fordel ved at have en udendørspejs er, at den kan fungere som et samlingspunkt i haven. Haven bliver hurtigere et sted, hvor man har lyst til at opholde sig, hvis der er et sted, hvor man kan sidde varmt. Dette gør sig især gældende for børnene, der ofte bliver hurtigt kolde.

En pejs i haven er ikke kun forbeholdt efteråret og vinteren - den er også hyggelig en på sommeraften

En udendørs pejs til haven er ikke kun forbeholdt efteråret og vinteren - den er også hyggelig en på sommeraften. En pejs udenfor kan give et hyggeligt lys i haven, når det begynder at blive mørkt, og man kan sidde ude længere. Du kan sidde med dine venner omkring pejsen og snakke længe ind i de mørke timer, uden at I behøves at trække indendøre. Det er en hyggelig måde at tilbringe en sommeraften på.

Hvorfor er det en god idé at nyde sin have i den kolde tid?

Selvom det måske ikke er det første man tænker på, når temperaturen begynder at falde, så kan det være en rigtig god idé at nyde sin have i den kolde tid. For det første så er haven typisk meget stille og rolig i den kolde tid, hvilket kan være en stor fordel, hvis man gerne vil have lidt ro og fred. Derudover er der også nogle planter og blomster, der kun blomstrer i den kolde tid. Dette giver mulighed for at opleve haven på en helt anden måde, end du plejer, og måske opdage nye planter og blomster.

Desuden kan du skabe rammerne for, at børnene stadig kommer udenfor at lege som vinteren - og med en biopejs, vil der stadig være et sted, hvor de kan få varmen.

Det er lækkert at have en have, men det er en skam, hvis den kun bliver brugt om sommeren. Her en kan biopejs være løsningen, som kan give helt nyt liv til haven!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.