Annoncørbetalt indhold

Nu kan dine batterier blive leveret til din fordør i Horsens

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Batterier er en uundværlig del af mange menneskers hverdag. Der findes nemlig flere apparater i de fleste hjem, der slet ikke kan fungere uden batterier. Alligevel er det ofte en ting, mange glemmer at købe, når de er ude og handle ind. Heldigvis findes der råd for sagen. Du kan nemlig gå ind på Batteribyen.dk og bestille de batterier hjem, som du skal bruge. På den måde bliver batterierne leveret direkte til din fordør i Horsens. Du behøves altså ikke engang gå uden for, når du gerne vil have nye batterier.

Slip for at gå forgæves

I dag findes der mange forskellige typer batterier. Derfor er der også en større risiko for, at dit lokale supermarked ikke har netop den slags batteri, som du skal bruge. Disse bekymringer slipper du heldigvis for, når du handler dine batterier hos Batteribyen.dk. Batteribyen.dk har nemlig et stort udvalg af forskellige typer batterier. Derfor kan du helt sikkert også finde netop den slags, som du er på udkig efter.

Udelukkende batterier af bedste kvalitet

Når du skal købe batterier, er der god grund til at vælge nogle af høj kvalitet. Det giver nemlig batterierne en længere holdbarhed. Derfor finder du også kun batterier af høj kvalitet, når du shopper hos Batteribyen.dk. De forhandler nemlig kun de mærker, hvor de selv kan stå inden for kvalitet. Derfor finder du blandt andet følgende mærker i deres sortiment:

  • Duracell
  • Energizer
  • COAST
  • Panasonic
  • Greenworks

Hvis du derfor har et specifikt mærke, som du foretrækker, vil du med stor sandsynlighed også kunne finde det hos Batteribyen.dk

Vælg hybridbatterier og bliv en del af den grønne omstilling

I mange år har du enten kunne vælge mellem engangsbatterier og så genopladelige batterier. Men i dag har du også en tredje mulighed. Du kan nemlig købe hybridbatterier. Hybridbatterier er egentlig en form for engangsbatterier. Bare med den fordel, at du kan genoplade batterierne. Alt afhængig af mærket og modellen har du faktisk mulighed for at genoplade batteriet op til 2000 gange. Derfor afgiver et hybridbatteri også en mindre affaldsmængde på 30 gram. Til sammenligning vil 2000 engangsbatterier generere en affaldsmængde på gennemsnitligt 50 kg.

Husk at affaldssortere dine batterier

Uanset hvilken type batteri du køber, er det vigtigt, at du affaldssorterer det rigtigt. Batteriet er nemlig farligt affald, og derfor skal det også sorteres som sådan. Det er derfor også vigtigt, at du aldrig smider dine batterier ud med din dagrenovation. Det forurener nemlig grundvandet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.