Annoncørbetalt indhold

Møbler er ikke bare møbler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du på udkig efter nye møbler, så læs mere her. For mange mennesker er møbler ikke bare møbler. Der ligger mange faktorer bag valget af, hvilke møbler, man ønsker at købe. Blandt andet vælges de på baggrund af udseende, design, funktionalitet, komfort og meget mere, og det kan være særligt udfordrende at vælge de rigtige, eftersom udbuddet er meget stort. Nogle mennesker vægter genbrug, og de går derfor primært efter genbrugsmøbler. Andre går højt op i design, og de vælger derfor nogle af de dyrere designklassikere. Og for andre handler det mere om komfort og funktionalitet. Uanset hvad du er til, er det værd at tage et kig på de særlige FDB Møbler.


FDB Møbler er møbler i særklasse

Har du ikke hørt om FDB Møbler før, så er det værd at læse med her. FDB Møbler startede i 1940’erne, da nogle unge møbelarkitekter besluttede sig for at designe nogle møbler, som skulle være funktionelle, og som skulle forhandles til overkommelige priser. De baserede sig på, at kvaliteten skulle være i top. Det var arkitekten Børge Mogensen, der blev tegnestuens første leder, og deres vision var at designe smukke og tidløse møbler, der ikke kun var til de velhavende, men derimod til alle. Bag FDB ligger en lang historie om værdien af fællesskab, hvor udgangspunktet er at tage ansvar for det fælles bedste.


En bæredygtig vision

Hos FDB Møbler går de højt op i bæredygtighed, hvorfor alle de møbler, der produceres i træ, er produceret i FSC-certificeret træ. Desuden er alle tekstiler mærket med Oeko-Tex. Deres vision er at blive CO2-neutrale, hvilket er grunden til, at de aktivt tager stilling til alle materialer, før de anvendes i produktionen. For hvert træ, der fældes til produktionen, plantes der et nyt, hvilket er en del af deres bæredygtige agenda. Derudover vægter de, som et led i den bæredygtige vision, at deres møbler produceres i et tidløst design, så deres møbler holder i længere tid.


Find FDB Møbler hos Illums Bolighus

Hos Illums Bolighus finder du et stort udvalg af FDB Møbler. Dette gælder både spisebordsstole, spiseborde, puder og meget mere. Er du interesseret i at undersøge møblerne nærmere og se det store udvalg, kan du med fordel klikke ind på deres hjemmeside illumsbolighus.dk. FDB Møbler er produceret med det formål at samle både familie og venner til samvær og hygge i hjemmet, så hvis dette lyder som noget for dig, så er det værd at tjekke deres møbler ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.