Annoncørbetalt indhold

Lyngby Glas for enhver smag og til enhver anledning

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Mangler du de helt rette glas til enhver lejlighed? Så kan du med fordel se nærmere på udvalget af Lyngby Glas. Der er nemlig mange forskellige modeller at vælge imellem, ligesom du finder glas til mange forskellige typer af drikkevarer.

Find din favorit blandt de forskellige Lyngby-serier

Lyngby Glas står bag flere forskellige serier, hvoraf Melodia-serien nok er den mest kendte. I denne serie får du karafler til vin og cognac samt elegante whiskeysæt.

Melodia er sammen med Alkemist og Zero CO2-neutrale. De er fremstillet i ECO-krystalglas, hvor de reneste råvarer bliver forarbejdet udelukkende med energi skabt ved hjælp af solcellepaneler, biomasse og jordvarme.

Er du til det helt stilrene look, kan du også tage et kig på Juvel-serien fra Lyngby Glas. De byder nemlig på et klassisk design, som falder i de flestes smag. Lyngby Glas vil med deres elegante design kunne bringe et strejf af luksus ind i din hverdag, ligesom de også fint kan indgå på et smukt pyntet bord. Glassene fås til overkommelige priser, og du behøver derfor ikke at sprænge budgettet for at få udvidet din samling af glas. Og med den høje kvalitet er du samtidig sikret glas, som du kan tage i brug igen og igen.

Lyngby Glas’ historie

Lyngby Glas har eksisteret siden 1940. Gennem deres mere end 80 år lange historie har de formået at skabe moderne klassikere til de danske hjem, som aldrig går af mode, og som stadig er yderst populære i dag.

Alle produkter fra Lyngby Glas har det til fælles, at de produceres gennem en helt særlig proces, som virksomheden har fået patent på. Her bearbejdes den blyfri glasmasse på en helt specifik måde, som er med til at give en fantastisk klarhed og en fantastisk holdbarhed. Du kan derfor trygt rengøre dine glas i opvaskemaskinen. Det vil både være praktisk i en travl hverdag, og når der skal ryddes op efter et større middagsselskab. De er desuden produceret i miljøkrystal, så du er helt fri for sundhedsskadelige stoffer.

Udvalget af glas fra Lyngby Glas spænder bredt, og du kan således vælge mellem blandt andet shotsglas, vinglas, whiskeyglas, vandglas, ligesom du også kan få flotte sæt med matchende glas og karaffel for en særligt elegant servering.

Uanset om du er på udkig efter glas til hverdag eller fest, så er der god grund til at vende blikket mod det brede sortiment hos Lyngby Glas.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.