Annoncørbetalt indhold

Løft medarbejdertrivslen til et nyt niveau ved at investere i dine medarbejdere på arbejdspladsen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man er den ansvarlige på en arbejdsplads, så er der i sandhed mange ting, som man skal sørge for er i orden. Som direktør eller chef i en virksomhed har man naturligvis ansvar for, at virksomhedens økonomi er sund, og at man tjener penge for at kunne overleve og vækste.


Der er dog en lige så vigtig ting, som man skal være opmærksom på som leder eller chef – nemlig sine medarbejdere. Medarbejderne er dem, som sørger for at virksomheden tjener penge med mange forskellige funktioner.


Af den årsag er det meget vigtigt at sørge for at medarbejdertrivslen er i top på virksomheden for sikre sig, at medarbejdernes velvære er i orden og at de er glade for at gå på arbejde. I denne artikel giver vi dig nogle idéer til tiltag på arbejdspladsen, som ikke indgår i de daglige arbejdsopgaver.


Sund mad på arbejdet

En af de mest afgørende funktioner, som har stor indflydelse på medarbejdertrivslen er muligheden for at få noget af spise på arbejdspladsen til frokost, og nærmere defineret – sund mad.


Der kommer mere og mere fokus på, at vi skal spise sundere og spise mindre kød og flere grøntsager. Det er noget, som man med fordel kan tilbyde sine medarbejdere på arbejdspladsen i form af at stille en kantineordning til rådighed igennem en kantine bestilling.


Der er ingen, der siger, at maden udelukkende behøver at være vegetarisk, men det er en god idé, at sørge for at madden i kantineordningen både er vegetarisk og indeholder kød, så der er noget for enhver smag.


Motion på jobbet

En anden faktor, som har vist sig at være meget vigtig for de fleste medarbejdere, er muligheden for at dyrke motion i arbejdstiden. Ligesom sundhed igennem kosten er i fokus, er sundhed i den grad også i fokus igennem motion.


Danskerne elsker at motionere både ude i det fri og igennem indendørsaktiviteter. Det er med fordel noget, som man kan tilbyde medarbejderne på arbejdspladsen. Mange danske virksomheden oplever at trivslen iblandt medarbejderne er steget efter at man giver mulighed for at dyrke motion i arbejdstiden.


Det er med fordel noget, som du kan overveje, for at øge medarbejdertrivslen på arbejdspladsen.


Medarbejderarrangementer

Medarbejdere forbliver ikke blot medarbejdere, når man ses hver dag på arbejdspladsen. Man bliver ofte venner, da man har så meget at gøre med hinanden i hverdagen. Af den årsag er der mange medarbejdere, som nyder at lave noget sammen i fritiden, som ikke handler om arbejdsrelaterede opgaver.


Hvorfor ikke drage nytte af dette, og tilbyde sine medarbejdere at lave noget i fritiden igennem arrangementer, som bliver arrangeret af arbejdspladsen?


Der et er hav af muligheder, som man kan lave. Teambuilding arrangementer, overlevelsesture, ture i forlystelsesparker og sportsarrangementer er blot nogle, af de mange ting, som man kan lave med sine medarbejdere for at skabe et stærkere team og for at øge medarbejdertrivslen.


Lad dig inspirere af de 3 ovenstående pointer for at løfte medarbejdertrivslen til et nyt niveau.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.