Annoncørbetalt indhold

Løbehjulet: et fleksibelt transportmiddel til alle aldre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske har du haft et løbehjul som barn, og forbinder det med barndommens lege i skolegården. Eller også tænker du på de elektriske løbehjul man kan leje, der de seneste år er blevet populære i gadebilledet, men desværre ligger og flyder alle vegne. Løbehjul er dog ikke kun for børn og folk, der lige mangler et transportmiddel til at komme hurtigt fra A til B. Løbehjulet er faktisk et meget smart og praktisk transportmiddel. Løbehjul kan fås i størrelser til alle aldre og behov og er virkelig smart, hvis man bor i en større by, hvor det ofte kan være svært at finde parkeringspladser.


Fleksibelt transportmiddel - også for voksne 

Almindelig løbehjul uden el har mange fordele. Du kender nok det, at du ikke kan finde en parkeringsplads om morgenen ved dit arbejde, og bliver når til at parkere langt væk. I dette tilfælde er det smart at have et løbehjul i bagagerummet, så du hurtigt kan komme fra bilen til arbejdspladsen - og så må du køre på fortovet med almindelige løbehjul, så du undgår at køre på en proppet cykelsti, og får samtidig pulsen godt op. Du må også have løbehjul med i offentlig transport. Tager du bussen til arbejde, men der er langt at gå til stoppestedet? Så anskaf dig et løbehjulet, og spar lidt tid på turen til bussen, som du i stedet kan bruge under dynen.


Løbehjul til sjov og leg 

Løbehjulet er populært blandt børn, og med god grund, for på løbehjul til børn kan dit barn suse rundt og få brændt noget krudt af. Hvis dit barn kører på løbehjul får det motion og sved på pande, samt udvikler sine motoriske færdigheder og sin balanceevne. Med et børneløbehjul kan du også træne dit barn at færdes i trafikken i højere fart, hvis det ikke helt har fået styr på at cykle endnu. På den måde er de mere selvsikker i trafikken, når det begynder at cykle. Børneløbehjul er dog ikke designet til at køre på ramper og laver hop og tricks på.


Regler og sikkerhed 

Når du kører på et almindeligt løbehjul uden el, gælder de samme regler, som når man er gående. Dvs. man må køre på fortovet, gangstier og rabatter. Du må gerne køre på cykelstien og kørebanen, hvis der ikke er fortov. Men da du kan komme op i meget høj fart, er det en god idé at bruge cykelhjelm. Og når dit barn endnu ikke har udviklet din balanceevne fuldt ud, skal det altid have knæ- og håndledsbeskyttere på, for at beskytte de steder der er eksponeret for slag og sår, hvis det skulle falde og slå sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.