Annoncørbetalt indhold

Lækker mad, afslappet stemning og god service

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med en stor passion for at kunne dele vores glæde for fisk med så mange som muligt, har vi sørget for, at I kan få serveret friskfanget fisk og skaldyr, som er lavet på gode råvarer. Det hele startede tilbage i 2016, hvor vores første fish n’ chips blev serveret fra vores blå foodtruck. Siden da er der sket en del. I dag kan vi invitere jer indenfor til god stemning og en appetitvækkende menu i vores fiskerestaurant. Hvis den lækre mad bedre passer ind med en aften derhjemme, så har I også mulighed for at bestille den lækre mad som take-away.


Spis fisk 

De fleste kender nok til det officielle kostråd om at spise fisk to gange om ugen. Mange danskere lever dog langt fra efter dette. Fisk indeholder nemlig en masse godt, som gavner kroppen, og som kan være svært at få gennem andre madvarer. Vi vil derfor gerne forsøge at lære flere danskere at elske fisk, ligesom vi selv gør det. Med vores menu er der rig mulighed for at få smagt en masse dejlig fisk og helt sikkert også for at finde din favorit blandt dem. Så uanset om du er lidt skeptisk over for at spise fisk, eller du allerede har kastet din kærlighed til de lækre retter, så kan du gå på opdagelse i vores udvalg.


Hos os er den hyggelige stemning og gode service i fokus 

Findes der noget bedre end at kunne samle sine nære og kære til en hyggelig stund? Det synes vi heller ikke. Hos os er der mulighed for at nyde hinandens selskab på bedste vis. Uanset om der er behov for et spisested til hverdag eller i festlig sammenhæng, så kan vi tilbyde god stemning, en uformel omgangstone og lækker mad. Vi sørger med andre ord for, at I kan komme med tomme maver og blive mætte på både mad og god service i øjenhøjde.


Vi tilbyder også catering og besøg af vores foodtruck

Servicen gælder selvfølgelig ikke kun ved besøg i vores restauranter, men også ved besøg af vores foodtruck og booking af catering. Vores foodtruck er hele begyndelsen på vores fantastiske alt-godt-fra-havet-eventyr. Den blå vogn kan hver sommer spottes på diverse festivaler, events og begivenheder over hele landet. Både vores foodtruck og catering kan bookes til arrangementer. Konfirmation, bryllup, firmafest eller fødselsdag bliver lige en tand bedre med vores friske fisk, uanset om denne leveres til døren eller bliver serveret fra vores foodtruck.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.